ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μπλεξίματα του Πιεμπονγκσάντ δεν επηρεάζουν τον Παναθηναϊκό

Τα μπλεξίματα του Πιεμπονγκσάντ δεν επηρεάζουν τον Παναθηναϊκό
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Νταμπίζας και Δώνης έχουν φροντίσει οι παίκτες να μην ασχολούνται με το ιδιοκτησιακό, ενώ η πολιτική λιτότητας στην ΠΑΕ τηρείται στο ακέραιο.

Τα δικαστικά μπλεξίματα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο Βέλγιο, ίσως επηρεάσουν την ανάμειξη του στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχουν καμία επιρροή στην οικονομική πολιτική της ΠΑΕ και στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο προϋπολογισμός τηρείται με… θρησκευτική ευλάβεια μέχρι στιγμής από τη διοίκηση και δεν υπάρχει καμία παρέκκλιση. Το μπάτζετ της ομάδας σχεδιάστηκε με βάση το χειρότερο σενάριο και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εγγυηθεί για την κάλυψη του, μία υπόσχεση που εμφανίζεται συνεπής.

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης έχουν μιλήσει με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, τον γιο του Πιτ και τους συνεργάτες τους. Ωστόσο, έχουν κρατήσει τους ποδοσφαιριστές μακριά από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό και δεν έχουν επιτρέψει να ασχοληθεί με την υπόθεση. Μία επιλογή που τους δικαιώνει έως τώρα, αφού οι παίκτες έχον μείνει απερίσπαστοι.

Αυτό είναι το πλέον θετικό… Η καθημερινότητα του Παναθηναϊκού έχει διατηρηθεί ανέπαφη από τις καθυστερήσεις και τις αναβολές στο ιδιοκτησιακό. Η παρουσία των Νταμπίζα και Δώνη δουλεύει ως "αντίβαρο" σε οποιαδήποτε εξαιρετική επιρροή για την ομάδα και είναι βέβαιο ότι αυτό θα συνεχιστεί. Αρκεί ο Αλαφούζος να φανεί συνεπής και να πληρώνει στην ώρα του και οι Νταμπίζας και Δώνης θα αναλάβουν τα υπόλοιπα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ