ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σένκεφελντ: "Θέλω να μείνω, όμως πρέπει να το συζητήσουμε"

Σένκεφελντ: "Θέλω να μείνω, όμως πρέπει να το συζητήσουμε"

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, όμως θα πρέπει πρώτα να συζητήσει αφού περάσει η περίοδος του κορονοϊού.

Θετική διάθεση για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το 2021, όταν κι εκπνέει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Πρασίνου, έδειξε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, σε δηλώσεις του στη Nova, τονίζοντας πως περιμένει να περάσει όλη αυτή η "δύσκολη" περίοδος με τον κορονοϊό, προκειμένου να ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση του Τριφυλλιού.

Ο 28χρονος αμυντικός αναφέρθηκε ακόμη στα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα γύρω από το θέμα του Γιώργο Δώνη κι έδωσε σύνθημα... νίκη ενόψει της πρεμιέρας των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός στόπερ:

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος να αγωνιστεί: " Νομίζω πως όλοι είμαστε έτοιμοι. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι. Νομίζω ότι και στους δύο τομείς είμαστε εντάξει".

Για το πως βίωσε όλα αυτό το διάστημα απραξίας: " Επαγγελματικά πρέπει να είμαστε πάντοτε σε καλή φυσική κατάσταση. Μπορεί να έχουμε λιγότερες επαφές με την μπάλα, όμως το βασικό είναι να παραμένεις σωματικά έτοιμος".

Για το αν είναι έτοιμος να αποδεχτεί τον ρόλο του ηγέτη: "Είναι θέμα προσωπικότητας. Είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία, έχω δει κάποια πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και αισθάνομαι έτσι. Αυτός είμαι".

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει για πολύ καιρό: " Θα ήθελα να μείνω αναμφισβήτητα να μείνω όμως πρέπει πρώτα να το συζητήσουμε. Να περάσει πρώτα και η περίοδος του κορονοϊού και θα τα πούμε".

Τι σκέφτεται για όσα έχουν γίνει με τον Γιώργο Δώνη τον τελευταίο καιρό: "Ο προπονητής (Δώνης) ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα. Ήταν αυτός που με εμπιστεύτηκε. Από εκεί και πέρα σαν επαγγελματίες θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο για το καλό της ομάδας και των φιλάθλων μας".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το τι περιμένει: "Από τον αντίπαλο δεν έχω να περιμένω κάτι. Εγώ επικεντρώνομαι στην δική μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια. Είμαστε έτοιμοι και πάμε για τη νίκη γιατί είναι ένα παιχνίδι που θεωρούμε πως μπορούμε να πάρουμε".

Για το ποιες είναι οι δικές του φιλοδοξίες στα πλέι οφ: " Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να είμαστε νικητές σε κάθε αγώνα. Πηγαίνοντας παιχνίδι με το παιχνίδι και πάντα πάμε για το καλύτερο και αυτό είναι η νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ