ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς τέσσερις βασικούς κόντρα στον ΠΑΣ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς του Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Μακέντα θα παραταχθεί κκόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου (08/01, 17.15) των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Τετάρτη (08/01, 17.15) για τη φάση των "16" του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Δώνης θα κάνει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο κόουτς των πρασίνων δεν πήρε μαζί του στην αποστολή τους Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Μακέντα για διαφορετικούς λόγους. Συνολικά πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Κολοβός, ο οποίος δεν υπήρχε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσοι βρίσκονται στην αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεωργος, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Περέα, Καμπετσής.

Από εκεί και πέρα πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο ακολούθησαν σήμερα όσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι "αιωνίων". Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης, ενώ ο Βαγιαννίδης έκανε θεραπεία και ο Σέχου παρέμεινε κλινήρης με ίωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ