ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ινσούα, αλλά με Αγιούμπ κόντρα στον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τον Εμάνουελ Ινσούα να μένει εκτός εξαιτίας του οστικού οιδήματος, ενώ αντίθετα μεταξύ των "εκλεκτών" είναι ο Γιασίν Αγιούμπ.

Χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (12/02, 20:00). Ο Αργεντινός μπακ, παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρούσε, έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής.

Οι γιατροί σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή, αποφάσισαν να μην ρισκάρουν και άναψαν "κόκκινο" στη συμμετοχή του, αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα έμεινε νοκ άουτ για 1 με 1,5 μήνα. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε κανονικά για πρώτη φορά σε αποστολή τον Γιασίν Αγιούμπ, ενώ μεταξύ των "εκλεκτών" είναι κι ο Δημήτρης Κολοβός που είχε μείνει εκτός για το ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Δώνης, Ανουαρ, Αγιούμπ, Κολοβός, Ζαχίντ, Κουρμπέλης, Νάγκι, Μπεκ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ