SPORT24

Παναθηναϊκός: Το ρίσκο του Ινσούα ενόψει ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" τι ισχύει ακριβώς με τον τραυματισμό του Εμάνουελ Ινσούα, αλλά και πόσο θα απουσιάσει σε περίπτωση που θα αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω το ντέρμπι με την ΑΕΚ και επικεντρώνεται στην επικείμενη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του θεσμού. Όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι", την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα αγωνιστεί ο Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

"Είχε πρηστεί το γόνατο που είχε κάνει τον καθαρισμό. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παίξει την Τετάρτη, παρότι γνωρίζει ποιο είναι το πρόβλημα τραυματισμού του. Εάν παίξει δεν πρόκειται να πάθει κάτι φοβερό, αλλά θα επιβαρυνθεί το οστικό οίδημα. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να μείνει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης, το οποίο μπορεί να είναι 1 με 1,5 μήνα.

Κανονικά, θα έμενε εκτός για 2-3 εβδομάδες προκειμένου να ξεκουραστεί και να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Την τελική απόφαση θα την πάρει το ιατρικό τιμ με τον ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει λόγο σ' αυτό. Μέχρι αύριο θα γνωρίζουμε. Αν δεν προπονηθεί την Τρίτη, τότε ο Δώνης δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει", ήταν το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη.

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ