ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το πιστεύουν, θα παίξουν με υπομονή

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού πιστεύουν στην μεγάλη ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Δώνη να ζητά από τους παίκτες του να παίξουν με υπομονή.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει απόψε να κάνει κάτι, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Να προκριθεί στο κύπελλο, έχοντας ηττηθεί με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει, αλλά όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι, εκτός από τον Ινσούα , που τελικά δεν κατάφερε να είναι διαθέσιμος.

Η σημερινή πρόκριση , αν έρθει θα είναι ένα μικρό….θαύμα για τον Παναθηναϊκό.

Απέναντί του έχει μία ομάδα με δεκαπλάσιο μπάτζετ και με 2-0 υπέρ της στο πρώτο παιχνίδι. Το πολύ σημαντικό είναι, ότι τόσο ο Δώνης, όσο και οι παίκτες το πιστεύουν. Οι παίκτες το έχουν πει με δηλώσεις τους, ο προπονητής κρατάει τους τόνους χαμηλούς, για να αποσυμπιέσει και λίγο την ομάδα .

Το δεδομένο είναι, ότι από την λήξη του αγώνα της Τούμπας μέχρι σήμερα όλοι μέσα στα αποδυτήρια σκέφτονται το αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλουν πάρα πολύ την πρόκριση και θα κάνουν τα πάντα, για να το πετύχουν.

ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 60

Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει από τους παίκτες να έχουν υπομονή και να μην παίξουν βιαστικά, για να βρουν το γκολ. Επίσης τους έχει τονίσει, ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί στην αμυντική τους λειτουργία, αφού δεν πρέπει να δεχθούν γκολ. Από τις συζητήσεις, που έχουν κάνει στα αποδυτήρια έχουν πει, ότι «ψάχνουμε ένα γκολ μέχρι το 60 και μετά όλα είναι πιθανά».

Για την ενδεκάδα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι «πράσινοι» θα παίξουν με τους :Διούδη, Γιόχανσον, Χατζηθεοδωρίδη, Πούγγουρα, Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, Δώνη, Νάγκι, Χατζηγιοβάνη, Ζαχίντ, Μακέντα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ