ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μαυροκουκουλάκη στο προσωπικό

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μαυροκουκουλάκη στο προσωπικό

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης χρησιμοποίησε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να απευθυνθεί στους υπαλλήλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι παλιές συνήθειες δεν αλλάζουν, ειδικά όταν ο άνθρωπος περάσει από μία ηλικία... Αυτό ισχύει για τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος μετά την ανάληψη της προεδρίας, ήρθε σε επαφή με το διοικητικό προσωπικό του Παναθηναϊκού με τον ίδιο τρόπο που το είχε αποχαιρετήσει στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017: μέσω email.

Τότε, ο "Mr Manos" είχε καταθέσει την παραίτηση του στον Γιάννη Αλαφούζο έξι μέρες μετά την αποστασιοποίηση του μεγαλομετόχου στις 21/9. Στην τελευταία του μέρα στην ΠΑΕ - στα προηγούμενα γραφεία, απέναντι από τη Γερμανική Σχολή στο Μαρούσι - είχε αποστείλει στους υπαλλήλους ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο τους ευχαριστούσε για τη συνεργασία. Το κείμενο κατέληγε με τον γαλλικό χαιρετισμό "a bientot". Δηλαδή, σε ελληνική μετάφραση "εις το επανιδείν".

Η φράση του Μαυροκουκουλάκη αποδείχτηκε προφητική, αφού ανέλαβε εκ νέου επικεφαλής της διοίκησης μετά από 17 μήνες. Ο Μαυροκουκουλάκης επισκέφτηκε τα γραφεία (πλέον στα Βριλήσσια) τη Δευτέρα (25/2) και συνομίλησε με όλους τους εργαζομένους, τους περισσότερους εκ των οποίων τους γνωρίζει από την προηγούμενη θητεία του.

Ωστόσο, ο "Mr Manos" δεν αρκέστηκε στα λόγια... Την Τρίτη (26/2) όλοι βρήκαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους ένα email από τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ. Ο Μαυροκουκουλάκης εξέφρασε τη χαρά που θα συνεργαστούν ξανά και δήλωσε σίγουρος ότι μαζί θα εργαστούν για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να πετύχει. Βέβαια, το τι θα συμβεί στη συνέχεια, θα το δείξει το μέλλον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Μεταβολή μόνο στο όνομα, όχι στην ουσία
Παναθηναϊκός: Ο Μαυροκουκουλάκης θα παραστεί στη Γ.Σ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ