ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μαυροκουκουλάκης θα παραστεί στη Γ.Σ.

Παναθηναϊκός: Ο Μαυροκουκουλάκης θα παραστεί στη Γ.Σ.

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης ενημερώθηκε για τα καθήκοντα του μετά από σύσκεψη με τα στελέχη της ΠΑΕ. Ο ρόλος του αντιπροέδρου Χρήστου Πλιάτσικα. Διαβάστε στοSport24.gr.

Για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ετοιμάζεται ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης.

Ο “Mr Manos”θα παραστεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Πέμπτης (28/2), εκπροσωπώντας την ΠΑΕ και είναι αυτός ο οποίος θα δεχτεί ερωτήσεις από τους μικρομετόχους, όπως είναι η “Συμμαχία”.

Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. τη Δευτέρα (25/2), ο Μαυροκουκουλάκης είχε σύσκεψη με τους Γιώργο Στάμο, Αλέκο Σφυρή και Λεωνίδα Μπουτσικάρη και ενημερώθηκε για τις αρμοδιότητες του. Βεβαίως, ο ρόλος του Μαυροκουκουλάκη είναι περισσότερο διεκπεραιωτικός, αφού οι Στάμος, Σφυρής και Μπουτσικάρης είναι εκείνοι οι οποίοι εφαρμόζουν τις εντολές του Γιάννη Αλαφούζου στην ΠΑΕ.

Ο Μαυροκουκουλάκης γνωρίστηκε με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού δεν τους ήξερε πλην του Γιάννη Παναγιωτίδη και ευχήθηκε να έχουν μία παραγωγική συνεργασία. Κατόπιν ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ χαιρέτησε τους εργαζόμενους στα γραφεία, με τους οποίους είχε δουλέψει μαζί στην προηγούμενη θητεία του στην προεδρία.

Επίσης, αυτό που προέκυψε από το Δ.Σ. είναι ότι θα ενεργοποιηθεί περισσότερο ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Πλιάτσικας. Ο Πλιάτσικας ανέλαβε την εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στηSuperleagueκαι θα μετέχει για πρώτη φορά στη συνεδρίαση του Συνεταιρισμού την Παρασκευή (1/3).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ