ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το δίλημμα του Άλτμαν

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άνθρωποι κοντά στον Όμρι Άλτμαν μίλησαν στα ισραηλινά ΜΜΕ για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο 25χρονος επιθετικός.

Στις αρχές της εβδομάδας από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τόνιζαν ότι δεν πρόκειται να καταβληθεί αποζημίωση σε όσους δεν υπολογίζονται, προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαια τους. Η ΠΑΕ τους έχει προτείνει να αποδεσμευτούν χωρίς να πάρουν μέρος από την αμοιβή της σεζόν 2019-2020, αλλιώς θα προπονούνται μόνοι τους σε άλλη ώρα από την ομάδα.

Ένας από τους "κομμένους", ο Όμρι Άλτμαν φαίνεται πως ακόμα δεν έχει καταλήξει για τη συνέχεια της καριέρας του. Από το περιβάλλον του Άλτμαν έλεγαν σε ισραηλινά ΜΜΕ, ότι ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ένα δίλημμα. Είτε να δεχτεί μείωση αποδοχών και να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, είτε να παραχωρηθεί δανεικός ή ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Άλτμαν δεν δελεάζεται από μία περικοπή σχεδόν στο 50% της αμοιβής του. Οπότε, η άλλη επιλογή είναι να διακόψει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και να πάρει μεταγραφή. Ωστόσο, ο 25χρονος στράικερ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

Από το περιβάλλον του Άλτμαν σχολίαζαν στα ισραηλινά ΜΜΕ ότι " όλα είναι πιθανά για τον επόμενο προορισμό του". Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά περιμένει να αποζημιωθεί από τον Παναθηναϊκό για να μειώσει τη... χασούρα. Αυτό δεν διευκρίνιζαν οι προσκείμενοι στον Άλτμαν: Aν πιέζει για την αποζημίωση ή απλώς θέλει να έχει σίγουρη την επόμενη ομάδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ