ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γυρίζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Άλτμαν

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όμρι Άλτμαν συμφώνησε με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά προέχει η διακοπή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Σύντομη ενδέχεται να αποδειχτεί η επιστροφή του Όμρι Άλτμαν στην Αθήνα. Ο Ισραηλινός επιθετικός θα επαναπατριστεί για τη συνέχεια της καριέρας του, αφού συμφώνησε με την Χαποέλ Τελ Αβίβ και θα υπογράψει αμέσως μετά την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, το πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό παραμένει απροσδιόριστο. Ο Άλτμαν έχει ζητήσει αποζημίωση για τη λύση του συμβολαίου του, όμως η αρχική πρόταση του Νταμπίζα δεν τον ικανοποίησε. Ο 25χρονος επιθετικός ζήτησε περισσότερα χρήματα, αλλά για την ώρα δεν έχει ικανοποιηθεί.

Πάντως, η πρόθεση του Άλτμαν είναι να τελειώνει σύντομα με το κεφάλαιο του Τριφυλλιού, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλτμαν απέρριψε προσφορά της Μακάμπι Χάιφα, διότι ήθελε να εγκατασταθεί στην πρωτεύουσα του Ισραήλ και να ζει κοντά στην οικογένεια του.

Μέχρι να φύγει από την Αθήνα, ο Άλτμαν προπονείται με τους υπόλοιπους "κομμένους" και δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία. Αρχικά, ο Νταμπίζας είχε προτείνει μείωση αποδοχών στον Ισραηλινό για να τον διατηρήσει στο ρόστερ, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν μπήκε στη διαδικασία να τη συζητήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Προσφυγή από τον Μολέντο
Παναθηναϊκός: Πινσόν, Εμπαλό και Ερτό για το τριφύλλι
Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Μπουζούκης, ενσωματώθηκε ο Κουρμπέλης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ