ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Κουρμπέλης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / EUROKINISSI)
Κουρμπέλης EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα. Δεν παίζει ο Ινσούα.

Η συμμετοχή του Δημήτρη Κουρμπέλη στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα αναμένεται να κριθεί σήμερα (14/2). Ο αρχηγός θα δοκιμάσει να προπονηθεί και ανάλογα με την κατάληξη, θα φανεί εάν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Ο Κουρμπέλης έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί, παρότι κατανοεί τον κίνδυνο υποτροπής. Ωστόσο, ο Δώνης δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του 25χρονου αμυντικού χαφ. Το "τραίνο" θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση και θα αποφασίσει για τα περαιτέρω.

Ο Κουρμπέλης υπέστη κάταγμα στη μύτη στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες. Στο πλαίσιο της αποκατάστασης του τραύματος, έχει υποβληθεί σε εσωτερικά ράμματα, τα οποία "σπάνε" αν πιεστούν και το ιατρικό επιτελείο συνιστά την προφύλαξη του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, ο Κουρμπέλης σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια, αντιλαμβανόμενος τη σημασίας της αναμέτρησης. Ο αρχηγός ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο όριο και χρειάζεται τη νίκη και δεν θέλει επ' ουδενί να λείψει από το ΟΑΚΑ.

Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αγωνιστεί ο Εμμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ έχει έντονους πόνους στο αριστερό ζυγωματικό και υποφέρει από αιμάτωμα, το οποίο θα μεγαλώσει σε περίπτωση νέου χτυπήματος και το ιατρικό επιτελείο είναι κάθετο με την περίπτωση του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ