ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα πλάνα του Δώνη, η αποστολή και οι απόντες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Zaxid, Bouzoukis, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Χωρίς απώλειες της τελευταίας στιγμής και με 22 παίκτες στην αποστολή, που θα γίνουν 23 με την ενσωμάτωση του Χριστογεώργου ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη .

Ο Γκίας Ζαχίντ, όπως αναμενόταν είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, που είχε στην γάμπα, εξαιτίας των οποίων και κυρίως για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Η τελευταία προπόνηση, που έγινε το πρωί στο Κορωπί δεν είχε κάποιο απρόοπτο και ο Γιώργος Δώνης πήρε 22 παίκτες μαζί του.

ΕΚΤΟΣ Ο ΦΑΟΥΣΤΟ, 15 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αυτός που έμεινε εκτός αποστολής είναι ο Φάουστο, ο οποίος ακόμα δεν είναι έτοιμος, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι της Πάτρας. Δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα και έχει μείνει πίσω από φυσική κατάσταση. Με τον Χριστογεώργο, που θα ενσωματωθεί στην Θεσσαλονίκη μετά το ματς των Νέων οι παίκτες γίνονται 23 και από αυτούς οι Έλληνες είναι 15.

Οι 22 που πηγαίνουν Θεσσαλονίκη είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Αύριο πριν το παιχνίδι ο Δώνης θα αποκλείσει έναν τερματοφύλακα και άλλους τέσσερις παίκτες. Οσον αφορά την ενδεκάδα φαίνεται, ότι θα παίξει με το γνωστό 4-2-3-1, που πολλές φορές γίνεται 4-3-3, δηλαδή με τον Μπουζούκη να κλείνει πιο μέσα και να αγωνίζεται στον άξονα. Οι πιο πιθανοί να αρχίσουν το παιχνίδι είναι οι: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα.

Την θέση του Ιταλού φορ διεκδικεί ο Καμπετσής.

*Γενέθλια έχει σήμερα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης (κλείνει τα 26 του χρόνια), στον οποίο ευχήθηκαν οι συμπαίκτες του και όλοι όσοι βρέθηκαν στο Κορωπί σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκλονίζει ο Σπύρος Μαραγκός: "Πάσχω από μία σπάνια και οδυνηρή εκφυλιστική νόσο"
Παναθηναϊκός: Ο δρόμος για το αποτέλεσμα στην Τούμπα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ