ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο δρόμος για το αποτέλεσμα στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: Ο δρόμος για το αποτέλεσμα στην Τούμπα

Μία ανάλυση αν κάνει κάποιος στα μέχρι τώρα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ θα διαπιστώσει, ότι σκοράρει στα πρώτα λεπτά. Ο Παναθηναϊκός πάει καλύτερα εκτός έδρας και όταν προηγείται κερδίζει.

Κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μοιάζει με κατηφόρα από την αρχή, για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Εξαίρεση αποτέλεσε μόνο μία ομάδα. Ο Άρης, που προηγήθηκε αυτός στο ντέρμπι μέσα στην Τούμπα μόλις στο 4’ και δεν έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.

Έφθασε, μάλιστα μερικά δευτερόλεπτα από τη νίκη, αλλά στις καθυστερήσεις ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ ο Μίσιτς σε 2-2.

Στα άλλα τρία παιχνίδια, που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει σκοράρει πολύ γρήγορα και έχει νικήσει. Με τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο 27’ έκανε το 1-0 και τελικά νίκησε με 2-1. Με τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ σκόραρε ακόμα πιο νωρίς στο 14’ και τελικά νίκησε με 2-1(είχε ισοφαρίσει ο Πανιώνιος). Με την Λαμία ο ΠΑΟΚ σκόραρε μόλις στο 2’ έκανε το 1-0 και στο 11’ είχε διαμορφωθεί το τελικό 3-0.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσέξει πάρα πολύ στα πρώτα λεπτά του αγώνα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει με τρομερή ορμή και αν ανοίξει το σκορ στο τέλος κερδίζει. Την μοναδική φορά σε τέσσερα παιχνίδια μέσα στην Τούμπα, που έγινε το αντίθετο και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε νωρίς γκολ, στο τέλος δεν κέρδισε.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ

Ο Παναθηναϊκός φέτος πάει πολύ καλύτερα εκτός απ' ότι εντός έδρας. Αυτό είναι ολοφάνερο από τα αποτελέσματα. Μακριά από το ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» έχουν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Η ήττα ήταν βαριά με 4-0 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη στις 15 Σεπτεμβρίου. Την ισοπαλία την έφερε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο εκτός έδρας ματς στην Λαμία με 1-1. Και οι δύο νίκες είναι στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Με το ίδιο σκορ. 0-1 στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου και στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.

Όταν ο Παναθηναϊκός προηγείται στο πρώτο ημίχρονο εκτός έδρας , κερδίζει. Στη Νέα Σμύρνη σκόραρε στο 20’ με τον Ζαχίντ και στο Περιστέρι έβαλε γκολ στο 43’ με τον Χατζηγιοβάνη. Στην Λαμία δέχθηκε πρώτος γκολ στο 20' και δεν κέρδισε. Στην Θεσσαλονίκη δέχθηκε γκολ στο 19’ και υπέστη βαριά ήττα.

Για να μπορέσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα ο Παναθηναϊκός και με βάση τις επιδόσεις των ομάδων μέχρι τώρα πρέπει να μην επιτρέψει στον ΠΑΟΚ να σκοράρει νωρίς και στη συνέχεια αν οι παίκτες του Δώνη σκοράρουν αυτοί θα έχουν κάνει το μεγάλο βήμα, για να πάρουν αποτέλεσμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ