ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Μακέντα και η νέα πρόταση σε Πούγγουρα

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με Μακέντα και η νέα πρόταση σε Πούγγουρα
TAKIS SAGIAS - [email protected] 6978074300

Οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν το μέλλον του Φεντερίκο Μακέντα και η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να καλύψει την διαφορά με τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα και ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι δύο παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι του 2018 και αποδείχθηκαν πολύ πετυχημένες μεταγραφές και η εισήγηση του Γιώργου Δώνη είναι να επεκταθεί η συνεργασία μαζί τους, αφού τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2021 και να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό. Ας δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Μακέντα και πέρυσι το καλοκαίρι αλλά και φέτος τον Γενάρη είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να τον παραχωρήσει διότι και οι προσφορές δεν ήταν στα επίπεδα που ήθελαν οι "πράσινοι" και διότι σε μία περίπτωση τον Γενάρη δεν είχαν τον χρόνο να τον αντικαταστήσουν. Απόφαση για σίγουρη πώληση του Ιταλού φορ δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι η επιθυμία του παίκτη να αυξηθούν οι αποδοχές του που φθάνουν τις 200.000 ευρώ. Αν οι δύο πλευρές τα βρουν στο οικονομικό τότε θα γίνει επέκταση του συμβολαίου του αν δεν τα βρουν ο Παναθηναϊκός θα δεχθεί να πουλήσει τον παίκτη με πρόταση που θα ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ.

Ο Μακέντα δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα, το τιμ, τους συμπαίκτες του, αλλά από την άλλη όπως κάθε επαγγελματίας θέλει να πάρει περισσότερα χρήματα. Το είχε επιδιώξει πέρυσι το καλοκαίρι χωρίς επιτυχία αλλά τώρα έχει στα χέρια του το ατού ότι μπορεί από τον Δεκέμβριο του 2020 να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος. Τις εξελίξεις θα τις περιμένουμε στις αρχές καλοκαιριού, αλλά ο Ρόκα για να είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση κοιτάει και περιπτώσεις ελεύθερων φορ. Πάντως ο Δώνης είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον Ιταλό φορ και με την απόκτηση του Καρλίτος είναι καλυμμένος για την θέση του φορ αν μείνει ο Μακέντα. Για τον Ιταλό πέρα από την αύξηση αποδοχών θα παίξει ρόλο και το αν η ομάδα τη νέα περίοδο είναι καλύτερη και πιο ανταγωνιστική.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑ

Την Παρασκευή σε αναλυτικό ρεπορτάζ σας είχαμε αναφέρει την οικονομική πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Πούγγουρα για να επεκτείνει στο συμβόλαιό του που λήγει το 2021. Τα ποσά είναι όπως τα αναφέραμε. Ο παίκτης την χρονιά αυτή είχε πάγιες αποδοχές 60.000 ευρώ και με τα μπόνους συμμετοχών που έπιασε θα πάρει 110.000 ευρώ. Η πρόταση της ομάδας είναι οι πάγιες αποδοχές να πάνε στις 110.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Η πλευρά του νεαρού αμυντικού δεν έμεινε ικανοποιημένη με την πρόταση και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαφορά είναι 50.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει σε λίγες ημέρες βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη με στόχο να υπάρξει συμφωνία. Αν η πρόταση φθάσει η πλησιάσει τις 160.000 ευρώ τότε αναμένεται να έχουμε συμφωνία και ένας από τους πιο εξελίσιμους παίκτες της ομάδας θα παραμείνει μέχρι το 2024 . Αν η πρόταση είναι αρκετά μικρότερη τότε θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν παραμονή για Βαγιαννίδη
Κ17 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-3: Πράσινο το αθηναϊκό ντέρμπι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ