ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν παραμονή για Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν παραμονή για Βαγιαννίδη

Την στιγμή, που ο Κώστας Αποστολάκης φαίνεται να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό με πιθανό προορισμό το ΑΠΟΕΛ, ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι έτοιμος να πει το ναι στην πρόταση που του έχει γίνει.

Όλα δείχνουν ότι πλησιάζουμε στο αίσιο τέλος της υπόθεσης του 19χρονου μπακ, Γιώργου Βαγιαννίδη. Εκκρεμεί ένα ραντεβού, που θα κάνει ο παίκτης με τον Γιάννη Αλαφούζο, στην διάρκεια του οποίου αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, ο παίκτης θα απαντήσει θετικά.

Το ραντεβού ήταν να γίνει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο Αλαφούζος δεν μπορούσε και πήρε αναβολή, για την εβδομάδα, που αρχίζει από αύριο (9/3). Στην τελευταία συνάντηση που έκανε η μητέρα του παίκτη με τον Αλαφούζο, έμεινε ικανοποιημένη από αυτά που άκουσε.

Οικονομικά στον παίκτη έγινε μία αυξημένη προσφορά, με τις αποδοχές του να αγγίζουν τις 70000 ευρώ ετησίως και αυτό που έμενε, ήταν να πειστεί η οικογένεια του παίκτη ότι είναι στα πλάνα του Δώνη για τη νέα περίοδο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού το επανέλαβε για άλλη μία φορά και στην πλευρά του παίκτη και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός μπακ θα απαντήσει θετικά την ερχόμενη εβδομάδα και θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι.

Ένα θέμα που παίζει και ρόλο στην τελική του απόφαση, είναι το γεγονός ότι ο Αποστολάκης φαίνεται ότι αποχωρεί, οπότε αναμένεται να αποτελέσει την εναλλακτική λύση του βασικού δεξιού ξένου μπακ, που θα έρθει και για τον οποίο κινείται ήδη ο Τσάβι Ρόκα, για να τον κλείσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ