ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με Πούγγουρα

Παναθηναϊκός: Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με Πούγγουρα
EUROKINISSI

Το συμβόλαιο του Αχιλλέα Πούγγουρα λήγει το 2021 και στόχος του Παναθηναϊκού είναι να το επεκτείνει για άλλα τρία χρόνια, αλλά στην πρώτη επαφή φάνηκε ότι υπάρχει διαφορά.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της ομάδας την τελευταία διετία και αποτελεί μαζί με τον Σένκεφελντ το βασικό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού. Δίπλα στον Ολλανδό αμυντικό, ο Ελληνας στόπερ έχει γίνει ακόμα καλύτερος και είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να θέλει να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιό του, που λήγει το 2021.

Πριν από λίγες ημέρες, μέσω του Τσάβι Ρόκα, η πλευρά του Πούγγουρα άκουσε την πρόταση της ομάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "πράσινοι" έκαναν βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη σε σχέση με αυτά που εισπράττει σήμερα, αλλά υπάρχει διαφορά με αυτά που θέλει ο νεαρός στόπερ.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός δίνει στον παίκτη τα χρήματα που πήρε φέτος μαζί με το μπόνους συμμετοχών και είναι λίγο πάνω από 100.000 ευρώ.

Μία πρόταση στην οποία η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε θετικά και αναμένεται νέα επαφή από την ερχόμενη εβδομάδα, που ο Τσάβι Ρόκα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Η διαφορά φαίνεται να είναι 40-50.000 ευρώ και στη νέα επαφή θα φανεί αν οι δύο πλευρές τα βρουν για επέκταση του συμβολαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Super League: Πρεμιέρα στα playoffs με ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ΑΕΚ - ΠΑΟ
Δώνης: "Αν πάρουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια στα playoffs, όλα γίνονται"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ