ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου - Λάκοβιτς για την άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου - Λάκοβιτς για την άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον αξιωματούχο της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, με φόντο την πιθανή αίτηση αναίρεσης της ποινής αποκλεισμού του Παναθηναϊκού για έναν χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο αξιωματούχος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα - στο πλαίσιο συνάντησης μελών της UEFA με εκπροσώπους του "Big-4" του ελληνικού ποδοσφαίρου - σύμφωνα με την εφημερίδα "Livesport".

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Σέρβο για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού να επιστρέψει στην κανονικότητα, πληρώνοντας τα χρέη του, ενώ τόνισε στη διάρκεια της συνάντησης ότι το "τριφύλλι" μαχόταν και μάχεται για καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων του επισήμανε ότι η παρουσία των FIFA και UEFA έχει αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Γιάννης Αλαφούζος επιχείρησε να εξηγήσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για επιστροφή στην "κανονικότητα" με φόντο την πιθανή αίτηση αναίρεσης της ποινής αποκλεισμού του Παναθηναϊκού για έναν χρόνο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι πράσινοι ενδέχεται να επιδιώξουν να διαγραφεί η ποινή κι εφόσον τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα της Super League της τρέχουσας σεζόν, να συμμετέχουν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ