ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι εκπρόσωποι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στη συνάντηση με UEFA-FIFA

Οι εκπρόσωποι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού στη συνάντηση με UEFA-FIFA

Τέσσερις δικηγόροι - τρεις άνδρες και μια γυναίκα - θα εκπροσωπήσουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στη σημερινή συνάντηση του "Big - 4" με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το "μενού" της συζήτησης.

Ίσως οι εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA να ήθελαν σήμερα (Πέμπτη, 11/10) μια συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ιβάν Σαββίδη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως προ ετών είχε επιχειρήσει ανεπιτυχώς ο τότε Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Οπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, η συνάντηση και των τεσσάρων αφεντικών ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι... όνειρο θερινής (και ανοιξιάτικης, φθινοπωρινής, χειμερινής...) νυκτός. Ακόμη και για τους ευρωπαίους επιτετραμμένους. Ένα... άπιαστο όνειρο. Και αντί των μεγαλομετόχων, το “Big-4” θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις ραγδαία ανερχόμενους στις ΠΑΕ δικηγόρους!

Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τους τέσσερις “μεγάλους”;

- Την πρωταθλήτρια ΑΕΚ ο Μηνάς Λυσσάνδρου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ.

- Τον Κυπελλούχο και δευτεραθλητή ΠΑΟΚ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης.

- Τον Ολυμπιακό (τρίτη θέση πέρυσι) η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου.

- Τον Παναθηναϊκό ο δικηγόρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης, ο οποίος έχει αναλάβει μεγάλο μέρος του “χαρτοφυλακίου” της Αθηνάς Μπαλωμένου.

Είναι... “μόδα”; Μάλλον όχι. Δικηγόρος και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, όπως και ο πρώην ομόλογός του, Σοφοκλής Πιλάβιος, δικηγόρος και ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Ποιο είναι ίσως το σημαντικότερο; Η... next generation. Από 35-45 ετών όλοι οι εκπρόσωποι του Big – 4 στη σημερινή συνάντηση. Ήδη κουβαλούν μεγάλο βάρος στους συλλόγους όπου εργάζονται. Αναλαμβάνουν μεγάλες ευθύνες και τους εμπιστεύονται οι μεγαλομέτοχοι.

Τι θα συζητήσουν; Σχεδόν τα πάντα! Για τις μεταξύ των ομάδων σχέσεις, για διαιτησία, VAR, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, media, δηλώσεις... Θα είναι πλούσιο το "μενού" με τους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Μόνο να μην "χορτάσουμε" από λόγια πάλι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ