ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κάλεσε η UEFA σε έκτακτη σύσκεψη

Η UEFA κάλεσε σε έκτακτη συνάντηση ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην Αθήνα (11/10) για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και αν πέρασαν σχετικά αναίμακτα τα τρία πρώτα ντέρμπι με ξένους διαιτητές, αναγκάζουν την UEFA να ζητήσει έκτακτη σύσκεψη αύριο (11/10) με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό λόγω του ότι εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παράγοντές τους.

Από τον ΠΑΟΚ στο ραντεβού θα είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, η νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Λίνα Σουλούκου, ο Α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, ενώ το "τριφύλλι" θα εκπροσωπήσει ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ. Παρούσα θα είναι και η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA.

Ο Άρης δεν έχει κληθεί στη συνάντηση, η οποία δεν θα έχει συγκεκριμένη ατζάντα και επίσημο χαρακτήρα. Θα βρεθούν και θα τα πουν για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου οι "ευρωπαίοι" έχουν παρατηρήσει πως η οξύτητα παραμένει σε υψηλά επίπεδα, παρότι τα τρία ντέρμπι μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου πέρασαν "αναίμακτα"...

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δες πόση καφρίλα κρύβεται μέσα στο μυαλό των Ελλήνων οπαδών

Περάσαμε από ακτινογραφία τους εγκεφάλους Ολυμπιακών, Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και Παοκτσήδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ