ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για τεχνικό διευθυντή

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για τεχνικό διευθυντή

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Νίκος Νταμπίζας και δεν αποκλείεται σύντομα ν' ανακοινώσει τον εκλεκτό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή (AUDIO).

Ένα από τα θέματα που "καίει" τη διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αυτό της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή, μία θέση που έμεινε "ορφανή", έπειτα από την απόφαση της απομάκρυνσης του Νίκου Νταμπίζα.

Το θέμα του νέου τ.δ. των πρασίνων έχει μπει στην τελική ευθεία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους με τους οποίους βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή, ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία το αργότερο έως τις αρχές Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βασικοί υποψήφιοι είναι από την Πορτογαλία και την Ισπανία, κάτι που είχε αναφερθεί επίσης πριν από μερικές ημέρες. Το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή σαφέστατα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και εφόσον αποφασιστεί να γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, τότε ο νέος τ.δ. θα έχει λόγο και ατζέντα που θα βοηθήσει το κλαμπ να βρουν παίκτη ή παίκτες που θα έρθουν.

Όσον αφορά στο προφίλ του αντί-Νταμπίζα, θα πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει γνώση της αγοράς για παίκτες που τα συμβόλαιά τους κυμαίνονται σε αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή 200.000 με 300.000 ευρώ, όχι παραπάνω.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ SPORT24 RADIO 103,3

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ