ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για να "τελειώσει" τη μεταγραφή ο Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για να "τελειώσει" τη μεταγραφή ο Αϊτόρ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έφτασε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην Ελλάδα και αφού ολοκληρώσει τις διαδικασίες με το ταξιδιωτικό πρωτόκολλο λόγω κορονοϊού, ως την Πέμπτη θα ολοκληρώσει και με τις τελικές υπογραφές το deal του με τον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα βρίσκεται από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/06) ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για να ολοκληρώσει το τελικό στάδιο της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του, ωστόσο λόγω των μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, υπάρχει συγκεκριμένο (ταξιδιωτικό) πρωτόκολλο το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει -τουλάχιστον- για ένα 24ωρο.

Με την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", ο Αϊτόρ υποβλήθηκε (όπως γίνεται με όλους τους ταξιδιώτες) σε τεστ ανίχνευσης του ιού Covid-19 και καθ’ όλη τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (Τρίτη 23/06) θα μπει σε καραντίνα.

Εφόσον το αποτέλεσμα του τεστ βγει αρνητικό, θα ξεκινήσει από την Τετάρτη ή την Πέμπτη τον τελικό κύκλο των ιατρικών εξετάσεων (έχει κάνει ήδη τις βασικές εξετάσεις σε κέντρο στην Ισπανία, πριν υπογράψει το δεσμευτικό προσύμφωνό του με τους "πράσινους") και στη συνέχεια θα υπογράψει -και τυπικά- το τριετές συμβόλαιό του με το "τριφύλλι" (με συνολικές απολαβές 1,2 εκατ. ευρώ για την τριετία) και θα ανακοινωθεί κι επίσημα, κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Παραμένει μέχρι τέλος σεζόν στον πάγκο ο Δώνης
Παναθηναϊκός: Μένει ο Ανουάρ, προς παραμονή ο Νάγκι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ