ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μένει ο Ανουάρ, προς παραμονή ο Νάγκι

Παναθηναϊκός: Μένει ο Ανουάρ, προς παραμονή ο Νάγκι

Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τις διοικήσεις των ομάδων για την ολιγοήμερη επέκταση των δανεισμών. Τα έχουν βρει με την Βαγιαδολίδ για Ανουάρ οι πράσινοι, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Νάγκι και την επόμενη σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα, αν υπήρχε μία ομάδα που χτυπήθηκε απο την ασάφεια με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται 30 Ιουνίου, είναι ο Παναθηναϊκός που έχει 8 ανοιχτά μέτωπα, είτε με δανεισμούς, είτε με παίκτες που μένουν ελεύθεροι. Μιλάμε για πρωτόγνωρη συνθήκη εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Απο τη στιγμή που η FIFA δεν έδωσε σαφές πλαίσιο, για το τι θα ισχύει με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται 30/6, το μπαλάκι πήγαινε στις ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός, προσπάθησε στο θέμα των δανεισμών αυτό που έπρεπε να είχε κάνει. Επικοινώνησε με τις διοικήσεις της Λέγκια Βαρσοβίας, της Βαγιαδολίδ και του ΑΠΟΕΛ για την ολιγοήμερη επέκταση στους δανεισμούς των Ανουάρ, Νάγκι και Ζαχίντ αντίστοιχα.

Για τον Ανουάρ οι Πράσινοι τα έχουν βρει με την ισπανική ομάδα και μέσα στο επόμενο διήμερο, θα έχουμε έγγραφη συμφωνία επέκτασης δανεισμού έως 20 Ιουλίου. Για τον Νάγκι, αν και οι αρχικές συζητήσεις με τη Λέγκια πήγαιναν καλά το θέμα μπήκε στο ψυγείο μετά τον τραυματισμό του.

Ωστόσο με δεδομένο ότι ο Ούγγρος διεθνής πηγαίνει καλύτερα και θα προλάβει 3-4 ματς στα playoffs, οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε νέες συζητήσεις με την Λέγκια, οι οποίες πηγαίνουν πολύ καλά. Σε πρώτη φάση για ολιγοήμερη επέκταση έως 20 Ιουλίου, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του την επόμενη σεζόν.

Για τον Ζαχίντ ο ΑΠΟΕΛ ήταν εξ αρχής αρνητικός, ενώ και ο παίκτης άνοιξε την πόρτα της εξόδου, όταν 2 μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, ζήτησε αρχικά από τον Δώνη και την επομένη μέρα από τον Ρόκα, να φύγει μετά το ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Σε ό,τι φορά τα συμβόλαια που έληγαν, οι Γιόχανσον και Ινσούα δεν ήταν θετικοί εξ αρχής στο να μείνουν 20 μέρες παραπάνω. Ο Αποστολάκης ζήτησε να φύγει νωρίτερα για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Βαγιαννίδης μετά την 30η Ιουνίου φεύγει για Ίντερ.

Τέλος, στο θέμα του Χρήστου Δώνη ήρθαν τα πάνω κάτω τα τελευταία 24ωρα. Και αυτό γιατί, ενώ αρχικά ο υπαρχηγός του Παναθηναϊκού, είχε πει ότι θα μείνει για αυτό το 20ηεμρο, άλλαξε την απόφαση του και λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενημέρωσε και τη διοίκηση, ότι δεν σκοπεύει να παίξει στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις 27/6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαγιαννίδης: "Δεν θα έφευγα από τον Παναθηναϊκό, για να πάω σε Ακαδημία"
Αυτά συμβαίνουν μόνο στον Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ