ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προγραμματισμένη η άνοδος των νέων

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης θα αξιολογήσει την ετοιμότητα των μικρών "πράσινων" για να ξέρει ποιους θα υπολογίζει για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαγιαννίδης ήταν ο τελευταίος από το τμήμα Κ19, ο οποίος την Τρίτη του Πάσχα τέθηκε υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Είχαν προηγηθεί οι Αθανασακόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Σερπέζης και Ζαγαρίτης, καθώς και ο Σέχου ο οποίος είναι τραυματίας και υποβάλλεται σε θεραπεία. Αν προστεθούν και οι Αποστολάκης και Θεοχάρης, τότε ο αριθμός των νέων στις προπονήσεις φτάνει τους εννιά.

Αυτό το νούμερο δεν έχει να κάνει μόνο με τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Γιώργος Δώνης, εν όψει του κυριακάτικου (5/5) παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, όλα κυλούν βάση σχεδίου, που στοχεύει στην αξιολόγηση των μικρών "πράσινων".

Κάποιοι θα πάρουν χρόνο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ, ενώ σίγουρα όλοι θα χρησιμοποιηθούν στα φιλικά στη διάρκεια του Μαΐου. Ο Δώνης και οι συνεργάτες του θα τσεκάρουν την πρόοδο των παικτών και θα κρίνουν εάν μπορούν να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα. Όχι όλοι, αλλά τουλάχιστον αυτοί που έχουν τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Οι νεαροί άσοι θα έχουν ένα γεμάτο μήνα, προκειμένου να πείσουν τον Δώνη ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της σεζόν 2019-2020. Εξυπακούεται ότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προσδοκούν ότι θα καλύψουν μερικά τα κενά που έχουν εντοπίσει, μέσω της ακαδημίας. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα, διότι θα περισσέψουν χρήματα για λιγότερες και πιο ποιοτικές μεταγραφές.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ανέβασε και τον Βαγιαννίδη από την Κ19 ο Δώνης
Παναθηναϊκός: Οι υπ' ατμόν παίκτες και τα σχέδιά τους
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ