ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανέβασε και τον Βαγιαννίδη από την Κ19 ο Δώνης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δώνης ανάγκασαν τον Έλληνα τεχνικό να καλέσει στην προπόνηση της πρώτης ομάδας τον Βαγιαννίδη.

Με έξι παίκτες από την Κ19 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά την επιστροφή των πράσινων από την άδεια του Πάσχα και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.

Πλην των Αθανασακόπουλου, Σκεντεράι, Τζαβίδα, Σερπέζη και Ζαγαρίτη που προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη εδώ και είκοσι μέρες στην προπόνηση της Τρίτης πήρε μέρος και ο Γιώργος Βαγαννίδης. Ο 17χρονος αμυντικός αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και είναι και αυτός επαγγελματίας και αρκετά ταλαντούχος.

Αναφορικά με τις απουσίες ο Έλληνας τεχνικός δεν είδε κανένα όνομα σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα να βγαίνει από το απουσιολόγιο του. Καθώς όσοι δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης δεν προπονήθηκαν ούτε και την Τρίτη.

Μάλιστα ο Γιάννης Μπουζούκης είχε μια έξτρα μέρα άδεια ενώ απών από το πρόγραμμα της Τρίτης ήταν και νεαρός γκολκίπερ, Νίκος Χριστογέωργος.

Όσο για το πρόγραμμα αυτό μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο και ένα μίνι τουρνουά για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Πλην των αδειούχων Μπουζούκη, Χριστογεώργου θεραπεία ακολούθησαν οι Μαυρομμάτης, Άλτμαν, Αρμενάκας, Σέχου, Θεοχάρης, ενώ ο Βέργος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και δεν προπονήθηκε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ