ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρέσινγκ στον Βαγκέ πριν το Κόπα Άφρικα

Udinese's Molla Wague, celebrates after scoring, during the Serie A soccer match between Udinese and Torino at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, March 8, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Molla Wague, celebrates after scoring, during the Serie A soccer match between Udinese and Torino at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, March 8, 2015. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP PHOTO/PAOLO GIOVANNINI

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει μία απάντηση από τον Μόλα Βαγκέ πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων του με το Μάλι, για να προλάβουν τον ανταγωνισμό άλλων ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός έχει θετική άποψη για τον Μόλα Βαγκέ, αλλά δεν είναι μόνος στη διεκδίκηση του. Αντίθετα, ερίζουν και άλλοι για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό, με πρώτη και καλύτερη τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Αφρικανός στόπερ έπαιξε στην Championship το πρώτο εξάμηνο του 2019 ως δανεικός από την Ουντινέζε, καταγράφοντας 11 συμμετοχές με 3 γκολ.

Τα αγγλικά ρεπορτάζ ανέφεραν τη Δευτέρα (3/6) ότι η Φόρεστ κινητοποιήθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού. Ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση για νέα πρόταση στον Μόλα Βαγκέ, αφού εκκρεμεί η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από το Ούντινε. Ωστόσο, η ενημέρωση που έχει ο μάνατζερ του Βαγκέ είναι ότι η λύση του συμβολαίου του με την Ουντινέζε είναι θέμα χρόνο.

Πάντως, οι "πράσινοι" δεν θέλουν να εμπλακούν σε πλειστηριασμό για τον Βαγκέ. Η διάθεση τους είναι να προσπαθήσουν να τον κλείσουν πριν την έναρξη του Κόπα Άφρικα 2019, στο οποίο ο ποδοσφαιριστής θα πάρει μέρος με το Μάλι. Διότι σε ενδεχόμενες καλές εμφανίσεις του Βαγκέ στη διοργάνωση, η τιμή του θα αυξηθεί και το μπάτζετ του Τριφυλλιού δεν είναι ανεξάντλητο.

Παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, ο Βαγκέ είχε χαμηλές αποδοχές στην Ουντινέζε, που άγγιζαν τις 300.000 ευρώ ετησίως. Από την άλλη, είναι λογικό ο Βαγκέ να μην βιάζεται, έχοντας μπροστά του την προοπτική μιας παρουσίας στο σημαντικότερο ποδοσφαιρικό event της Αφρικής. Τόσο για να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του, όσο και για να απαιτήσει υψηλότερη αμοιβή.

Οι "πράσινοι" θα εντείνουν την πίεση τους στην πλευρά του Βαγκέ, προκειμένου να αποσπάσουν το "ναι" για τη συνεργασία τους. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα ασχοληθούν και με τις εναλλακτικές επιλογές τους, διότι δεν επιθυμούν να εγκλωβιστούν στον Βαγκέ. Αναγνωρίζουν μεν ότι ο στόπερ από το Μάλι έχει το "πακέτο" που ψάχνουν, αλλά δεν θα περιμένουν εσαεί.

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Στη λίστα της Γαλατά ο Χατζηγιοβάνης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ