ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χαιρέτησε την Κόρντοβα ο Τουρέ

Παναθηναϊκός: Χαιρέτησε την Κόρντοβα ο Τουρέ

Τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ιμπραχίμ Μπλάτι Τουρέ ενημέρωσε τους παράγοντες της Κόρντοβα ότι θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Οριστικό είναι το "αντίο" του Ιμπραχίμ Μπλάτι Τουρέ στην Κόρντοβα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ. Ο 26χρονος κεντρικός χαφ φέρεται να ενημέρωσε τους Ισπανούς παράγοντες ότι δεν θα συνεχίσει στηSegundaDivisionκαι θα φύγει εκτός Ισπανίας.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Μπλάτι Τουρέ έχει προχωρημένη διαπραγμάτευση με ομάδα, αλλά δεν αποκαλύπτουν κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα της. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής αναζητεί μία μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του και σίγουρα ο Παναθηναϊκός του προσφέρει μία τέτοια προοπτική.

Στο μεταξύ, ο Μπλάτι Τουρέ έχει ενσωματωθεί στη Μπουρκίνα Φάσο, για προπονήσεις και ένα φιλικό παιχνίδι την Κυριακή 9 Ιουνίου. Η πατρίδα του δεν θα πάρει μέρος στο Κόπα Άφρικα 2019, οπότε από τη Δευτέρα ο 26χρονος χαφ θα ασχοληθεί ξανά με τις υποθέσεις του.

Ο Μπλάτι Τουρέ είναι από τους παίκτες που έχουν προταθεί στον Νίκο Νταμπίζα, αφού είχαν συνεργαστεί παλαιότερα στην Ομόνοια. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει σε εκτίμηση τον Τουρέ, όμως θα εξαντλήσει τα περιθώρια για έναν πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή παρότι δεν είναι εύκολο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ