ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πολλοί οι απόντες για τη Λαμία

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για δεύτερη μέρα η επιδημία ίωσης άφησε τα σημάδια της στον Παναθηναϊκό, που προετοιμάζεται με προβλήματα για το ματς του Κυπέλλου.

Μειώθηκαν αισθητά οι απόντες στην προπόνηση της Τρίτης (8/1) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", αλλά είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λαμία για το παιχνίδι Κυπέλλου χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές. Είτε λόγω της ίωσης, είτε εξαιτίας άλλων τραυματισμών.

Σε ότι αφορά την επιδημία που έχει ξεσπάσει στο Τριφύλλι, οι Μπουζούκης, Οικονόμου, Καμπετσής, Θεοχάρης, Σέχου έμειναν κλινήρεις για άλλη μία μέρα και δεν θα αγωνιστούν την Πέμπτη.

Επιπροσθέτως, ο Γιώργος Δώνης δεν έδωσε το "παρών" για τον ίδιο λόγο και την προπόνηση επέβλεψε ο βοηθός του, Μάκης Αγγελίνας.

Αντίθετα, οι Κουρμπέλης, Κάτσε, Τζανδάρης και Χατζηγιοβάνης αισθάνθηκαν καλύτερα και πήραν μέρος στο πρόγραμμα. Οι τέσσερις παίκτες υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία για το ματς της Πέμπτης (10/1), αφού αναμένεται να έχουν αναρρώσει πλήρως.

Ακόμα, νοκ-άουτ είναι ο τραυματίας Μακέντα, ο ανέτοιμος Άλτμαν και ο Κότσαρης που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο. Οι παίκτες θα προπονηθούν την Τετάρτη (9/1, 15:00) και μετά ο Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ