ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία, την Τετάρτη η ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στον Παναθηναϊκό έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ελβετού Σέρερ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 20:00 η ρεβάνς με τον Δικέφαλο.

Η ΕΠΟ όρισε τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, για την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, την στιγμή, που τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού βράζουν με τον Ελβετό Σέρερ και τα όσα έκανε στο παιχνίδι της Τούμπας και το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε.

Η ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα γίνει οριστικά την ερχόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο ΟΑΚΑ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για αυτό το παιχνίδι .

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και οι παίκτες πήγαν κατευθείαν για προπόνηση στο Κορωπί. Ήταν ακόμα έξαλλοι όλοι από την διαιτησία του Σέρερ, τόσο για το πέναλτι, όσο και για την μη αποβολή του Πέλκα στο 3', όταν με τις τάπες και με δύναμη πήγε πάνω στον αστράγαλο του Πούγγουρα, που δεν τραυματίστηκε διότι στάθηκε τυχερός.

Ο Ινσούα δεν μπορούσε να πιστέψει πως δόθηκε αυτό το πέναλτι, όταν έχει κόψει καθαρά την μπάλα και οι παίκτες συζητούσαν και έλεγαν, ότι "πως είναι δυνατόν να μην πηγαίνει στο VAR για να δει την φάση και να μην δώσει το πέναλτι". Γενικά και ο Δώνης και οι παίκτες έλεγαν ότι η διαιτησία του Ελβετού δεν ήταν… φυσιολογική και όλο αυτό τους πεισμώνει για τη ρεβάνς. Ο Δώνης μετά την λήξη του αγώνα είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες, ότι "χάσατε το μυαλό σας στο δεύτερο ημίχρονο, τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ και μετά τη ρεβάνς"

ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Το καλό νέο είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών από το χθεσινό ματς. Ο Χαζτηγιοβάνης και ο Νάγκι έχουν χτυπήματα στον αστράγαλο, αλλά αναμένεται αύριο να προπονηθούν και να είναι έτοιμοι για την Κυριακή με την ΑΕΚ. Ο Ινσούα, που έτσι και αλλιώς δεν παίζει με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας, έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο που πρήστηκε λίγο, θα βγάλει αύριο μία μαγνητική, αλλά αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη να είναι έτοιμος να παίξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δίκαιη ήττα, ανύπαρκτο πέναλτι!
Δώνης: "Είδα το ριπλέι, δεν υπάρχει πέναλτι"
Ινσούα για το πέναλτι: "Πρώτα έχω πάρει την μπάλα"
Δώνης: "Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι"
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια το 1-0
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ