ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Είδα το ριπλέι, δεν υπάρχει πέναλτι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ξεκάθαρη ήταν η τοποθέτηση του Δώνη στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τη φάση του πέναλτι με το οποίο πήρε προβάδισμα ο "Δικέφαλος" λέγοντας πως δεν υπάρχει τίποτα.

Με τη λήξη του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote TV" ο Γιώργος Δώνης έκανε λόγο για αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέντευξη Τύπου όμως και έχοντας δει σε ριπλέι τη φάση όπως τόνισε ανέφερε πως δεν υπάρχει καν πέναλτι.

Ο 50χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην αλλαγή του Χατζηγιοβάνη τονίζοντας πως ήταν λόγο κούρασης ενώ τον προβλημάτισε η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά είπε:

"Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα. Το πέναλτι επειδή είδε και το ριπλέι πριν από λίγο δεν υπάρχει. Το γκολ έβγαλε την πίεση από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι δικαιολογία για εμάς όμως για την απόδοση μας στο δεύτερο μέρος που δεν ήταν καλή.

Και όταν είχαμε τον έλεγχο ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος και πριν δεχτούμε τη στημένη φάση δώσαμε δυο καθαρές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να μας προβληματίσει η απόδοση μας στο δεύτερο μέρος και το γεγονός ότι μετά από καιρό δώσαμε τέσσερις καθαρές ευκαιρίες στον αντίπαλο μας και γενικώς η εικόνα που είχαμε".

Για τη ρεβάνς:
"Είναι ένα αποτέλεσμα δύσκολο για εμάς. Επειδή στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά πράγματα όταν θα έρθει η ώρα για το παιχνίδι της Τετάρτης θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Το κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία, εμείς έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και με αυτή θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Για μένα είναι πιο σημαντική αυτή τη χρονιά, η εξέλιξη της ομάδας μου. Προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να εξελίσσουμε τους παίκτες μας. Εμένα αυτό που με απασχολεί, είναι ποια θα είναι η βάση, για να είμαστε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά".

Για την αλλαγή του Χατζηγιοβάνη:
"Είχε τεράστιο θέμα δυνάμεων από το 30λεπτό. Σκεφτόμουν να τον αλλάξω από τον ημίχρονο. Τον άφησε λίγο ακόμη αλλά είχε μεγάλο θέμα δυνάμεων".

Για τις αλλαγές του Φερέιρα στο αρχικό σχήμα:
"Στην ανάλυση που κάναμε, τους είχα πει ακριβώς αυτή την ενδεκάδα. Ήμουν σίγουρος ότι αυτή θα ήταν. Έχω ζήσει εδώ και ξέρω την πίεση που υπάρχει. Επειδή ο Χατζηγιοβάνης δεν είχε δυνάμεις να τον πιέσει σε πρώτο χρόνο τον Βιεϊρίνια, είχε το χώρο και το χρόνο να περάσει μπαλιές κάθετα στον Πέλκα ή τον Σφιντέρσκι. Δε θεωρώ ότι υπήρχε κάποια έκπληξη. Απλώς έπαιξε στο μυαλό μας ρόλο ότι ήμασταν πίσω στο σκορ. Χάσαμε το μυαλό μας στο δεύτερο ημίχρονο και δεν είχαμε καλή απόδοση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ