ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πλήρωσε "ασφάλεια" και κράτησε και τον Νάγκι

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Λέγκια για την ολιγοήμερη παραμονή του Ούγγρου εξτρέμ, Ντομινίκ Νάγκι μέχρι το τέλος των playoffs και το ανοικτό "παράθυρο" για να μείνει και μετά το φινάλε της σεζόν στο "τριφύλλι".

Το ούτως ή άλλως "λειψό" από επιλογές ρόστερ του Παναθηναϊκού, λόγω των ουκ ολίγων αποχωρήσεων των τελευταίων ημερών (αύριο "χαιρετούν" και τυπικά και οι Ινσούα, Γιόχανσον, Χρήστος Δώνης, Βαγιαννίδης, Νούνες), θα έχει τουλάχιστον δύο επιπλέον λύσεις ως το φινάλε των playoffs, καθώς μετά τον Ανουάρ, οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία και με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την ολιγοήμερη επέκταση του δανεισμού του Ντομινίκ Νάγκι.

Ο Ούγγρος εξτρέμ, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά τη θλάση στην αριστερή γάμπα που υπέστη στις 13 Ιουνίου, κατά την προθέρμανση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs.

Ο ίδιος ήθελε πολύ να μείνει στον Παναθηναϊκό (τουλάχιστον) μέχρι το φινάλε της εφετινής σεζόν (ήτοι έως τη 19η Ιουλίου και τον αγώνα με τον ΟΦΗ), για να παίξει σε όσο το δυνατόν περισσότερα ματς. Κι απ’ τη στιγμή που η επάνοδός του στις προπονήσεις υπολογίζεται να είναι πολύ πιο γρήγορη και θα είναι διαθέσιμος στο φινάλε της χρονιάς, οι "πράσινοι" δέχθηκαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις με τη Λέγκια για την ολιγοήμερη παραμονή του στο "Γ. Καλαφάτης", μετά την 1η Ιουλίου όταν κι "εξέπνεε" ο δανεισμός του.

Η συμφωνία σφραγίστηκε το πρωί της Δευτέρας (29/06), με τη Λέγκια να στέλνει τα τελικά έγγραφα επέκτασης του δανεισμού, αφού πρώτα ο Παναθηναϊκός συμφώνησε να καταβάλει (όπως και στην περίπτωση του Ανουάρ) ένα μικρό ποσό προς την πολωνική ομάδα (περίπου 30.000€), ως "ασφάλεια" για ενδεχόμενο (σοβαρό) τραυματισμό του μέχρι το τέλος των playoffs.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, η παραμονή του Νάγκι στο "τριφύλλι" να μην περιοριστεί μόνο σ’ αυτές τις 19 ημέρες, αλλά να γίνει πολύ πιο... μόνιμη. Κι αυτό, διότι στην κουβέντα που άνοιξε τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Τσάβι Ρόκα και τη διοίκηση της Λέγκια, τέθηκε επί τάπητος (ξανά) το ενδεχόμενο απόκτησής του Μαγυάρου winger από τους "πράσινους". Όχι πάντως με τους όρους που μπήκαν στη ρήτρα του δανεισμού του τον περασμένο Γενάρη -και το buy-out των 700.000€ το οποίο δεν πρόκειται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός- αλλά με ένα πολύ-πολύ μικρότερο ποσό και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Και προς το παρόν το συγκεκριμένο θέμα είναι "ανοικτό" με βάση τα όσα έχει μεταφέρει ο Παναθηναϊκός προς την πλευρά του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, μέχρι αύριο (Τρίτη 30/06) αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βουδαπέστη ο Ζοάο Νούνες, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ακαδημία Πούσκας (με τον Παναθηναϊκό να πληρώνεται ένα ποσό περίπου 100.000€), ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να αποχαιρετίσουν την υπόλοιπη ομάδα και οι Ινσούα, Γιόχανσον, Χρήστος Δώνης και Βαγιαννίδης, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι και τυπικά το βράδυ της Τρίτης (30/06) από το "τριφύλλι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Επίσημα Πούγγουρας μέχρι το 2023
Super League: Ο Ιταλός Ντι Μπέλο στο ντέρμπι των Δικεφάλων
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ