ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πέντε στον "αέρα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι μισοί παίκτες της βασικής ενδεκάδας του Παναθηναϊκού είναι αμφίβολο αν τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι στην ομάδα. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να μην συνεχίσουν. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Ένα σοβαρό θέμα, που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα πάει πάλι να χτίσει μία νέα ομάδα. Παρότι η σημερινή βασική ενδεκάδα στον δεύτερο γύρο έκανε καλή πορεία, οι μισοί παίκτες μπορεί να μην παίζουν τη νέα περίοδο στους "πράσινους".

Ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει μεταξύ άλλων ενόψει της νέας σεζόν (αν είναι αυτός στον πάγκο) να μείνει ο κορμός της ομάδας και οι περισσότεροι από τους βασικούς. Αυτή την στιγμή που μιλάμε οι μισοί παίκτες της βασικής ενδεκάδας είναι αμφίβολο αν τη νέα περίοδο θα είναι στην ομάδα. Και το πιο πιθανό τώρα είναι να μην παίζουν στον Παναθηναϊκό.

Στην άμυνα είναι τα δύο μπακ, ο Γιόχανσον και ο Ινσούα. Ο πρώτος ήδη ψάχνει ομάδα, αφού ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να του δώσει 400.000 ευρώ που έπαιρνε φέτος και δεν βλέπει με καλό μάτι την μείωση. Ο Αργεντίνος ζήτησε 700.000 ευρώ τον χρόνο, ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε λίγο πάνω από τις 300.000 ευρώ ετησίως και το θέμα είναι παγωμένο. Για να γίνει ανατροπή, πρέπει ο Παναθηναϊκός να φθάσει τις 450.000 ευρώ. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Στην μεσαία γραμμή ο Χρήστος Δώνης, που είναι ο παρτενέρ του Κουρμπέλη, δέχθηκε πρόταση ανανέωσης με αύξηση 20000 ευρώ. Δεν πρόκειται να παραμείνει με αυτά τα χρήματα, μιλάει με Γκαζιάτεπ από Τουρκία και Κοπεγχάγη και αν δεν επανέλθει ο Παναθηναϊκός με καλύτερη πρόταση θα αποχωρήσει. Ο Γκίας Ζαχίντ έχει ρήτρα αγοράς 1,6 εκ. ευρώ. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Παναθηναϊκός να πληρώσει αυτό το ποσό και είναι απίθανο να πετύχει νέο δανεισμό από τον ΑΠΟΕΛ.

Στα άκρα ο Νάγκι είναι δανεικός και έχει οψιόν αγοράς περίπου 800.000 ευρώ. Με τα σημερινά δεδομένα ο Παναθηναϊκός δεν θα συζητήσει να τον αγοράσει. Αν στα play off κάνει την διαφορά μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Οι Διούδης, Σένκεφελντ , Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης φαίνεται, ότι θα είναι και τη νέα περίοδο στην ομάδα, ενώ ο Μακέντα μπορεί να πουληθεί αν δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό στην επέκταση συμβολαίου, που λήγει το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Χρήσιμη η μεταγραφή Βέλεθ, αλλά όχι προτεραιότητα
Παναθηναϊκός: Μέτρησε επιστροφές ο Δώνης
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ