ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέτρησε επιστροφές ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Μέτρησε επιστροφές ο Δώνης
EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό με τον Γιώργο Δώνη να βλέπει τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Αποστολάκη να προπονούνται κανονικά ενόψει ΑΕΚ.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό με το τριφύλλι να ξεκινάει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική των playoffs.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν στην ευχάριστη θέση να μετρήσει αρκετές επιστροφές καθώς πλην του Μακέντα που προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα χωρίς κάποιο πρόβλημα είδε και τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Αποστολάκη να γυμνάζονται κανονικά και να βγάζουν όλο το πρόγραμμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα οι Κολοβέτσιος, Κολοβός ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ινσούα, Αγιούμπ συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Αντίθετα απόντες από το "Γ. Καλαφάτης" ήταν οι εμπύρετοι Αργύρης Καμπετσής και Γιώργος Βαγιαννίδης οι οποίοι παρέμειναν κλινήρης στα σπίτια τους.

Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει ΑΕΚ μετά το αρχικό ζέσταμα είχε έμφαση στην κατοχή και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ