ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν συμφωνία με τον Κουρμπέλη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τα πάντα, για να κρατήσει τον Δημήτρη Κουρμπέλη και όλα δείχνουν, ότι θα τα καταφέρει.

Όπως αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι συζητήσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη με τον Παναθηναϊκό είναι σε πολύ καλό σημείο και φαίνεται, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

Καθοριστική, για την θετική εξέλιξη των συζητήσεων, ήταν η πρόσφατη κουβέντα, που είχε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με ανθρώπους της ομάδας. Εκεί ο Κουρμπέλης τόνισε, ότι πέρα από το οικονομικό βασική προϋπόθεση, για την παραμονή του είναι να γίνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός από τη νέα περίοδο και να μπορεί να διεκδικεί τίτλους.

Ο Κουρμπέλης άκουσε, ότι αυτό είναι το πλάνο και ότι ο Παναθηναϊκός τα επόμενα χρόνια με τις κινήσεις, που θα γίνουν θα είναι ανταγωνιστικός. Όσον αφορά το οικονομικό ο Παναθηναϊκός γνωρίζει τι θέλει ο Κουρμπέλης, η προσφορά, που θα του κατατεθεί επίσημα είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις του παίκτη και δεν είναι ικανή, για να χαλάσει η συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός δίνει στον παίκτη το καλύτερο συμβόλαιο, από όλους όσους είναι στην ομάδα και ο Κουρμπέλης είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στην ομάδα. Φυσικά όλα τελειώνουν μόνο με τις υπογραφές, αλλά προς τα εκεί πάνε τα πράγματα.

Όσον αφορά στις άλλες ανανεώσεις Αποστολάκης, Διούδης και Δώνης αναμένεται να συμφωνήσουν, το θέμα του Ινσούα είναι ανοιχτό, ενώ για τον Γιόχανσον είναι δύσκολο με βάση το συμβόλαιο, που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κουρμπέλης: "Έχει δυναμώσει το πρωτάθλημα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ