ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι γέφυρες προς τον Μάζουρεκ

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Φράνκο Μάζουρεκ και έχει τους διαύλους επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Φράνκο Μάζουρεκ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους εγχώριους μεταγραφικούς στόχους. Ο επιτελικός χαφ του Παναιτωλικού μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και απολύτως φυσιολογικά, αρκετοί στη Super League καλοβλέπουν την απόκτησή του.

Ο τελευταίος που έχει μπει στη διεκδίκηση του Αργεντινού είναι ο Ατρόμητος, όπως σας αποκάλυψε το Sport24.gr. Ωστόσο, εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός ρίχνει τις δικές του γέφυρες προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Παρότι δεν έχει κάνει την τελική κίνηση του, εντούτοις το τριφύλλι έχει βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του 26χρονου μέσου.

Οι "πράσινοι" περιμένουν την οριστικοποίηση του μπάτζετ στα μέσα Μαΐου, ώστε να μιλήσουν πιο συγκεκριμένα με τον Μάζουρεκ. Όμως, ο Αργεντινός είναι ενήμερος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να του προσφέρει αποδοχές κοντά στις 200.000 ευρώ ετησίως, εάν μετακομίσει στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Αναμφίβολα, ο Μάζουρεκ δελεάζεται με την προοπτική να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα. Άλλωστε, αυτός είναι ο σκοπός του, διότι εκτιμά πως θα του ανοίξει ακόμα περισσότερες πόρτες στο μέλλον. Από την άλλη, ο 26χρονος χαφ δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του και έχει χρόνο μπροστά του.

Για τον Παναθηναϊκό, ο Μάζουρεκ έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχτεί σε μία νέα περίπτωση Βιγιαφάνιες. Μάλιστα, έχει το αβαντάζ ότι δεν απαιτείται αντίτιμο για την αγορά του, όπως είχε συμβεί με τον "Βίγια". Επιπροσθέτως, ο Μάζουρεκ έρχεται από την ίδια αφετηρία, το Αγρίνιο...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ