STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Μάζουρεκ: Τον θέλει ο Παναθηναϊκός, τον "αρπάζει" ο Ατρόμητος

Μάζουρεκ: Τον θέλει ο Παναθηναϊκός, τον "αρπάζει" ο Ατρόμητος

Δυναμικά στη διεκδίκηση του Φράνκο Μάζουρεκ, έχει μπει ο Ατρόμητος. Την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού τσέκαρε και ο Παναθηναϊκός, αλλά οι Περιστεριώτες ετοιμάζουν γερό μπάσιμο για να τον αποκτήσουν.

Ο Φράνκο Μάζουρεκ ύστερα από δύο χρόνια με τη φανέλα του του Παναιτωλικού ετοιμάζει βαλίτσες για να αφήσει το Αγρίνιο. Έχοντας κάνει 57 συμμετοχές με έντεκα γκολ στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου.

Σε αυτά τα δύο χρόνια ο Λατινοαμερικανός μπαλαδόρος έδειξε ότι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο αξίζει να ποντάρει μια ομάδα που έχει μεγαλύτερους στόχους. Εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του 26χρονου έχει γραφτεί πως απασχολεί τον Παναθηναϊκό και πράγματι ο Νίκος Νταμπίζας έχει τσεκάρει την περίπτωσή του. Κίνηση για την απόκτησή του, ωστόσο, κάνει ο Ατρόμητος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο, η ομάδα του Περιστερίου έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Μάζουρεκ, ο οποίος είναι σαφές πως βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί σε ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη και η οποία εδρεύει στην Αθήνα.

Ο Μάζουρεκ έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής. Μπορεί δηλαδή να παίξει αριστερά, δεξιά, πίσω από τον επιθετικό, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει χρησιμοποιηθεί στην κορυφή. Φέτος ο Αργεντινός έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό, όλες στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Ατρόμητος έχει ήδη στο ρόστερ του έναν Αργεντινό, τον Χαβιέρ Ούμπιδες, ο οποίος προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020 και η νέα σεζόν θα είναι η έβδομη της καριέρας του με τα "κυανόλευκα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ