ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει ως το 2022

Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει ως το 2022

Καθαρές οι εξετάσεις του Ισπανού μπακ, Χουάνκαρ και πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Θα υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών με απολαβές περίπου 250.000€ συν τα μπόνους.

Το τελευταίο κομμάτι που απέμεινε για "τελειώσει" η μεταγραφή του Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό, αυτό των ιατρικών εξετάσεων, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9), με το ιατρικό τιμ να δίνει το "ΟΚ" για τις υπογραφές, μετά τον κύκλο των τεστ που έκανε ο Ισπανός αριστερός μπακ.

Κι αυτό ήταν ένα από τα βασικά ζητούμενα, δεδομένου ότι τις σεζόν 2017/18 και 2018/19, ο Χουάνκαρ υπέστη δύο ρήξεις χιαστών κι ως εκ τούτου οι "πράσινοι" έπρεπε να τον περάσουν από εξονυχιστικές εξετάσεις. Οι μαγνητικές που έκανε στα γόνατα ήταν "καθαρές", δείχνοντας ότι οι τραυματισμοί του ξεπεράστηκαν, κάτι άλλωστε που επιβεβαιώθηκε κι απ’ την περσινή πορεία του στα ισπανικά γήπεδα με τη φανέλα της Μάλαγα, όπου έπαιξε χωρίς προβλήματα σε 36 αγώνες.

Ο 30χρονος μπακ, που έκανε προπονήσεις τις τελευταίες εβδομάδες με τη Μάλαγα και είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, αναμένεται να περάσει κι από εργομετρικά κι ακολούθως (μέχρι αύριο το πρωί) θα υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών με τον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας προπονήσεις με το "τριφύλλι".

Οι δε απολαβές του θα φτάνουν τις 250.000€ σε ετήσια βάση συν μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Photo Credits: AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Χουάνκαρ
Παναθηναϊκός: Κοντά στον Χουάνκαρ το τριφύλλι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ