ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr βρίσκεται στην Αθήνα από την Τρίτη (8/9) το μεσημέρι ώστε να έχει στη διάρκεια της Τετάρτης τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη το μεσημέρι ο Χουάνκαρ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr. Ο Ισπανός μπακ ταξίδεψε την Τρίτη (8/9) το πρωί από την πατρίδα του και λίγες ώρες αργότερα προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς στον Παναθηναϊκό δεν ήθελαν να διαρεύσει το παραμικρό μέχρι να έχουν στα χέρια τους το συμβόλαιο του παίκτη.

Την ώρα που κυκλοφόρησε η είδηση δηλαδη πως ο Χουάνκαρ είναι ο νούμερο ένα στόχος των πράσινων για να καλύψει το αριστερό άκρο ο Ισπανός μπακ μαζί με τον εκπρόσωπο του βρισκόντουσαν ήδη στην Αθήνα.

Φυσικά η άφιξή του στη χώρα μας δείχνει πως η μεταγραφή του βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, αν δεν έχει ολοκληρωθεί ήδη, και την Τετάρτη (9/9) θα υπάρξουν οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να πέσουν και οι υπογραφές.

Πριν απ' αυτές βέβαια ο αριστεροπόδαρος παίκτης θα περάσει και από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα περιμένουν στο τριφύλλι πριν ανακοινώσουν την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ

Ο Χουάνκαρ ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με τη Μάλαγα αλλά είχε το ελεύθερο από την ομάδα της Ισπανίας να διαπραγματευτεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής του σε όποια ομάδα επιθυμεί και εν συνεχεία να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Κάτι που αναμένεται να γίνει στη διάρκεια της Τεταρτης.

ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ ΡΑΜΟΣ

Ο Χουάνκαρ ανήκει στο γραφείο μάνατζερ που έχει ο Ρενέ Ράμος, αδερφός του Σέρχιο Ράμος, στο οποίο μάλιστα έχει πελάτη και τον αρχηγό της Ρεάλ που αποτελεί φυσικά τον πιο "εμπορικό" παίκτη του πελατολογίου του. Χωρίς βέβαια να σημαίνει πως ο Ρενέ Ράμος έχει έρθει στην Ελλάδα με τον 30χρονο μπακ καθώς μπορεί να έχει έρθει με κάποιον συνεργάτη του.

PHOTO CREDITS: MALAGA FC

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ