ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας είδε ξανά τον Ρόμπερτς στο Νιουκάσλ-Σαουθάμπτον

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ιστοσελίδα στην Αγγλία που ασχολείται με τα θέματα της Νιουκάσλ αποκάλυψε πως τη Δευτέρα (13/5) το βράδυ ο Νίκος Νταμπίζας ήταν ανάμεσα στους θεατές που είδαν την αναμέτρηση της U23 με τη Σαουθάμπτον.

Ο Νίκος Νταμπίζας από την Κυριακή απουσιάζει από την Ελλάδα και όπως αποκάλυψε ιστοσελίδα στην Αγγλία που ασχολείται με θέματα της Νιουκάσλ, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, βρέθηκε τη Δευτέρα (13/5) το βράδυ στην Αγγλία για να δει αγωνιζόμενο τον Καλούμ Ρόμπερτς.

Συγκεκριμένα η «Chroniclelive» τονίζει στο δημοσίευμα της πως ο Νταμπίζας ήταν ένας από τους θεατές του αγώνα Νιουκάσλ - Σαουθάμπτον για τον τελικό των πλέι οφ της Premier League Under-23. Εκεί είδε τον Καλούμ Ρόμπερτς να αγωνίζεται για τελευταία φορά με τη φανέλα των γηπεδούχων.

Η εφημερίδα σημειώνει χαρακτηριστικά: "Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, επιθυμεί να δημιουργήσει νέους δεσμούς με τη Νιουκάσλ. Ο Νταμπίζας ήταν μεταξύ των θεατών στον τελικό της Premier League 2 στο «St Mary's Stadium» και τσέκαρε παίκτες από την Under-23 της Νιουκάσλ. Δημοσιεύματα στην Ελλάδα θέλουν τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί για την απόκτηση του Καλ Ρόμπερτς".

Από τη στιγμή που βρέθηκε στην Αγγλία ο Νταμπίζας δεν αποκλείεται να συνομίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή για να του αναλύσει το πλάνο και να προσπαθήσει να τον πείσει από τη στιγμή που έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις από την Championship και τη Γερμανία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ