ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ρόμπερτς "τελείωσε" με τη Νιουκάστλ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Καλούμ Ρόμπερτς έπαιξε για τελευταία φορά με τη Νιουκάστλ Κ23 και αποχαιρέτησε την ομάδα που ανδρώθηκε, ενώ ο Νίκος Νταμπίζας παρακολουθήσει την υπόθεση του για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. (vd)

Οι τίτλοι τέλους στη σχέση του Καλούμ Ρόμπερτς με τη Νιουκάστλ έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας... Μετά από μία ζωή στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ", ο 23χρονος εξτρέμ είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον επόμενο προορισμό στην καριέρα του, με την Αθήνα είναι μία πιθανή επιλογή.

Ο Καλούμ Ρόμπερτς έπαιξε για τελευταία φορά με τη Νιουκάστλ Κ23 στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της β’ κατηγορίας του πρωταθλήματοςU23τηςPremierLeague, εναντίον της Σάουθαμπτον Κ23. Ωστόσο, ο Ρόμπερτς δεν είχε το φινάλε που θα επιθυμούσε...

Η Νιουκάστλ Κ23 ηττήθηκε 2-1 από τη Σάουθαμπτον Κ23 και δεν προβιβάστηκε κατηγορία, μία κατάληξη που απογοήτευσε τον Ρόμπερτς. Ο Άγγλος επιθετικός δεν ήταν βασικός και μπήκε ως αλλαγή στο 56' στη θέση του Τομ Άλαν.

Παναθηναϊκός: Ο Ρόμπερτς "τελείωσε" με τη Νιουκάστλ

Πάντως, ο Ρόμπερτς είχε συμμετοχή στο γκολ των "ανθρακωρύχων" στο 84', αφού ήταν αυτός ο οποίος έστρωσε τη μπάλα στον Ρόουζ, προτού αυτός σκοράρει με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο. Ο Ρόμπερτς ζήτησε πέναλτι στο 89' σε τράβηγμα του στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής το αρνήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το παιχνίδι ο Ρόμπερτς ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram μία φωτογραφία του με τη Νιουκάστλ και έγραψε " μία τελευταία φορά". Αρκετοί φίλοι της αγγλικής ομάδας τον αποχαιρέτησαν και άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού του ζήτησαν να φορέσει τα πράσινα.

Ο Ρόμπερτς συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, έχει μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, όμως ο ποδοσφαιριστής διστάζει να φύγει από την πατρίδα του και προτιμά να συμφωνήσει με ομάδα της Championship.

Δείτε το γκολ της Νιουκάστλ Κ23 και την πάσα του Ρόμπερτς:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ