ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης χρειάζεται αξιόπιστο back-up

Παναθηναϊκός: Ο Κουρμπέλης χρειάζεται αξιόπιστο back-up

Λίγο πριν το κλείσιμο των μεταγραφών, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρέπει να βρουν έναν δεύτερο αμυντικό χαφ για το ρόστερ. Ο Κουρμπέλης χρειάζεται αξιόπιστο back-up.

Οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στη δεξιά γάμπα, σε συνδυασμό με την αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έδειξαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι η απόκτηση ενός δεύτερου αμυντικού χαφ είναι αναγκαία. Διαφορετικά, κάθε τρεις και λίγο ο Γιώργος Δώνης θα υποχρεώνεται να ψάχνει εναλλακτικές.

Η μεταγραφή στο "εξάρι" φαντάζει απαραίτητη, επειδή φέτος η σεζόν θα είναι πιο γεμάτη σε σύγκριση με την προηγούμενη. Ο Παναθηναϊκός θα δώσει 26 παιχνίδια για την κανονική διάρκεια της Super League, 10 για ταPlayOffsκαι μίνιμουμ 3 ματς για τον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο σύνολο είναι 39 αναμετρήσεις (κατ' ελάχιστον), όταν πέρυσι έδωσε 35. Η διαφορά θα είναι και ποσοτική, αφού τα ματς τωνPlayOffsθα έχουν μεγαλύτερη ένταση λόγω της ποιότητας των αντιπάλων.

Επομένως, για την κάλυψη της ομάδας και την προστασία του Κουρμπέλη, είναι σημαντική η παρουσία ενός αξιόπιστουback-up. Πέρυσι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο γόνατο καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και φέτος πονάει συχνά στη δεξιά γάμπα, παρότι μόλις έχει αρχίσει η σεζόν.

Προφανώς, στο συγκεκριμένοtimingη εύρεση ενός ικανού ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η θερινή μεταγραφική περίοδος του 2019 έχει κλείσει και η παράταση του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους οδεύει στη λήξη της. Η "δεξαμενή" των παικτών είναι μικρή και ο Νταμπίζας έχει θέσει ως προϋπόθεση να πρόκειται για έναν μέσο που αποδεσμεύτηκε σχετικά πρόσφατα, για να έκανε προετοιμασία με την ομάδα του.

Ο Γουίλσον Καμαβουάκα είναι ένας αμυντικός χαφ με το προφίλ που ψάχνει ο Νταμπίζας, καθώς ανταποκρίνεται και στις οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος Κογκολέζος με τη γερμανική υπηκοότητα δεν είναι ο μόνος στηshort-listτου Νταμπίζα, αλλά έχει κερδίσει πόντους και περιμένει στο ακουστικό του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ