ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ινσούα κοιτάζει και αλλού

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εμμάνουελ Ινσούα εξέφρασε εκ νέου την επιθυμία να συνεχίσει με τα πράσινα, όμως τσεκάρει και άλλες παραμέτρους. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για τον Αργεντινό αριστερό μπακ-χαφ.

Η προφορική συμφωνία του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιάννη Μπουζούκη ήταν η πρώτη από τις σημαντικότερες εκκρεμότητες που κλείνει. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει πολλή δουλειά και μεταξύ των πιο σοβαρών ζητημάτων που θα διαχειριστεί, συγκαταλέγεται αυτό του Εμμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ-χαφ είναι ένας από τους "πυλώνες" του ρόστερ και η παραμονή του θεωρείται προτεραιότητα.

Πριν την αναχώρηση του για την Αργεντινή τον Μάιο, ο Ινσούα είχε μία επικοινωνία με τον Νταμπίζα. Στη διάρκεια του Ιουνίου, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αντάλλαξε email με τον αδερφό και ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μαξιμιλιάνο Ινσούα, συζητώντας τους οικονομικούς όρους.

Από τα συμφραζόμενα, προκύπτει ότι μεταξύ των δύο πλευρών έχει παρουσιαστεί διαφορά στο οικονομικό, προκειμένου να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μετά τον Ιούνιο του 2020, όταν λήγει το ισχύον συμβόλαιο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το θέμα έχει "κολλήσει"... Μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές, ο Ινσούα μίλησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία να συνεχίσει με τα πράσινα, αφού έχει δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο, ενώ η οικογένειά του έχει προσαρμοστεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, το βασικό ζητούμενο για τον Ινσούα δεν είναι τα χρήματα. Ασφαλώς, η αμοιβή που ζητάει ο Αργεντινός παίζει σημαντικό ρόλο στη διαπραγμάτευση, αλλά δεν αρκεί από μόνη της για να τελειώσει θετικά ή αρνητικά την υπόθεση.

Ο Ινσούα δεν βιάζεται να συμφωνήσει με την πρόταση του Νταμπίζα, αφού θέλει να διαπιστώσει τις προοπτικές που θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν. Έχει καταστεί σαφές ότι ένας Παναθηναϊκός που θα έχει υψηλές βλέψεις (έστω και αν δεν φτάνουν στην κατάκτηση του τίτλου) θα δελεάσει τον Ινσούα.

Ο 28χρονος παίκτης δεν θέλει να παίζει σε καθεστώς οικονομικής ανασφάλειας και σε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό χωρίς στόχους. Εφόσον αυτοί οι δύο παράμετροι ικανοποιηθούν, τότε ο Ινσούα θα φανεί πιο διαλλακτικός στο οικονομικό σκέλος της διαπραγμάτευσης...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μολό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ