ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Φύσσας φεύγει, άλλος δεν έρχεται

ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

ΤοSport24.grεξηγεί το πλάνο των συγχωνεύσεων στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και καταγράφει έναν από τους υποψήφιους επικεφαλής.

Βουλευτής δεν εξελέγη για να παραιτηθεί από διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, όμως ο Τάκης Φύσσας αναμένεται να αφήσει το πόστο του για να εργαστεί στην ΕΠΟ, καθώς είναι εκ των βασικών υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Εθνική ομάδα.

Η επάνοδος του παλαίμαχου αριστερού μπακ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει βέβαια οριστικοποιηθεί και μένει να φανεί αν θα είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα για τον αντικαταστάτη του στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η θέση του Φύσσα στο νέο οργανόγραμμα που σχεδιάζει ο Νίκος Νταμπίζας θα μείνει κενή! Αυτός ο οποίος θα αναβαθμιστεί και ουσιαστικά θα αναλάβει επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, θα είναι ο αρχιπροπονητής!

Ο Νταμπίζας θεωρεί περιττό να υπάρχουν παράλληλα διευθυντής και αρχιπροπονητής στην ακαδημία, διότι πρακτικά επιτελούν το ίδιο έργο. Για αυτό, έχει αποφασίσει μόλις μετακινηθεί ο Φύσσας στην ΕΠΟ, να συγχωνεύσει τις δύο θέσεις. Βέβαια, εκκρεμεί και το πρόσωπο που θα προσληφθεί για το πόστο του αρχιπροπονητή.

Μετά την αποχώρηση του Δανού Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο Νταμπίζας έχει προσεγγίσει αρκετούς για να συνεργαστούν, αλλά δεν απέσπασε τη συγκατάθεση τους. Μεταξύ τους ήταν ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος είχε δουλέψει παλαιότερα στον Παναθηναϊκό, αλλά εν τέλει προτίμησε να μετακομίσει στο Ηράκλειο και να βρεθεί με τον Γιάννη Σαμαρά στον ΟΦΗ ως πρώτος προπονητής των Κρητικών.

Ένας από τους πιο σημαντικούς υποψήφιους που ακούγονται πιο έντονα και ο οποίος έχει παρελθόν στο τριφύλλι, είναι ο Βαγγέλης Σάμιος. Ο Σάμιος έχει διατελέσει προπονητής στους Εφήβους και στους Νέους του Παναθηναϊκού για πολλά χρόνια και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017.

Από πέρυσι το καλοκαίρι είναι ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ. Ασφαλώς, δεν είναι απλό να αφήσει την εργασία του στην Κύπρο, αλλά ο Νταμπίζας τον έχει ως πρώτο στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ