ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέα αρχή με Μολό μετά τη συγγνώμη στον Δώνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Donis, Molo (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιοάν Μολό μίλησε την Τρίτη με τον Γιώργο Δώνη παρουσία και του Νίκου Νταμπίζα, ζήτησε συγγνώμη, κατανοώντας το λάθος του και οι δυο πλευρές έδειξαν διάθεση ώστε να γίνει μια νέα αρχή στη σχέση τους.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί η συνάντηση του Γιοάν Μολό με τον Γιώργο Δώνη παρουσία και του Νίκου Νταμπίζα μετά την κουβέντα που είχε ο παίκτης με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού τη Δευτέρα το απόγευμα.

Σε αυτή ο Γάλλος ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του την περασμένη Παρασκευή κατανοώντας το λάθος του ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη διαδικασία που ακολουθείται στην ομάδα και στους κανόνες που έχουν θεσπιστεί από την αρχή της σεζόν.

Στην κουβέντα που είχαν οι τρεις άνδρες υπογραμμίστηκε η από κοινού διάθεση να γίνει μια νέα αρχή και να δοθεί για πρώτη και τελευταία φορά συγχωροχάρτι στον Γάλλο εξτρέμ.

Βέβαια ο Δώνης έκανε κατανοητό στην κουβέντα που είχε με τον Μολό πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί ανάλογο περιστατικό από εδώ και στο εξής και πως ανέχτηκε για μια και μόνο φορά τη συμπεριφορά του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

Αναφορικά με τον Γάλλο θα πρέπει να σημειώσουμε πως τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα και στις αρχές τη προσεχούς εβδομάδας θα πάρει διήμερη άδεια να μεταβεί στο Παρίσι. Κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει τους πράσινους και είχε πάρει τη σχετική άδεια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ