ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έδωσε εξηγήσεις στον Νταμπίζα ο Μολό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιοάν Μολό έδωσε τη Δευτέρα εξηγήσεις στο Νίκο Νταμπίζα για την συμπεριφορά του ενώ την Τρίτη θα γίνει κουβέντα του τεχνικού διευθυντή με τον Μολό παρουσία και του Γιώργου Δώνη.

Τις αμοιβαίες εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του μετά τη γνωστοποίηση πως έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ξάνθη έδωσε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Νίκο Νταμπίζα ο Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος εξτρέμ βρέθηκε στο γραφείο του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού ώστε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του τόσο στο τετ α τετ που είχε με το Γιώργο Δώνη όσο και όταν έμαθε πως είναι εκτός 18άδας για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο Μολό βέβαια δεν σημαίνουν πως γλίτωσε την τιμωρία καθώς ο Γάλλος θα "φάει" το πρόστιμο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Την Τρίτη θα υπάρξει και νέα κουβέντα του Μολό με το Νίκο Νταμπίζα παρουσία αυτή τη φορά και του Γιώργου Δώνη ώστε να δοθούν και στον Έλληνα τεχνικό οι απαραίτητες εξηγήσεις και να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ