SPORT24

Ο Τάσος Νικολογιάννης στο "Match Center" για το παράπτωμα του Μολό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Donis, Molo (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε στον Sport24 Radio και την εκπομπή "Match Center" για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε ο Γιοάν Μολό και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη. (AUDIO)

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη ο Γιώργος Δώνης αναφερόμενος στον Μολό τόνισε πως ο Γάλλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα ενώ του έριξε και σπόντα αναφορικά με το σχόλιο του Γάλλου στο instagram.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Match Center για τους λόγους για τους οποίους ο Μολό έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη.

Μεταξύ άλλων ο Νικολογιάνης είπε: "Πριν την τελευταία προπόνηση ο Μολό ζήτησε από το Δώνη να μιλήσουν. Υπήρξε μια ομιλία που την γνωρίζουν οι δυο τους. Εκεί επί της ουσίας υπήρξε το πειθαρχικό παράπτωμα και μετά το τέλος εκνευρισμένος πήγε στα αποδυτήρια, ξέσπασε και κατόπιν αυτού αποκλείστηκε από την αποστολή".

Και συνέχισε: "Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει ειπωθεί. Ξέρω πως ο ίδιος ζήτησε τετ α τετ, δεν έδειξε σωστή συμπεριφορά και αφού τον απέκλεισε πήγε στα αποδυτήρια και μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του έδειξε τον εκνευρισμό του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ