ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκε χειρουργείο ο Σέχου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ19 / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρίστος Σέχου ένιωσε πόνους στο στομάχι τα ξημερώματα του Σαββάτου και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο "Υγεία", για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας.

Έντονους πόνους στο στομάχι ένιωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/5) ο Χρήστος Σέχου, εμφάνισε συμπτώματα περιτονίτιδας και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του σε νοσοκομείο. Ο 19χρονος επιθετικός διακομίστηκε στο "Υγεία" και από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί διάτρηση στομάχου.

Ο Σέχου χειρουργήθηκε άμεσα από τον διευθυντή της Δ' χειρουργικής κλινικής, Αλέξη Ιαγμούρ και η επέμβαση του θεωρήθηκε επιτυχημένη. Φυσικά, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα νοσηλευτεί για άλλες 4 ημέρες προτού πάρει εξιτήριο, για να παρακολουθήσουν οι γιατροί τη μετεγχειριτική πορεία του.

Εξυπακούεται ότι ο Σέχου δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (16/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Το σημαντικό για τον 19χρονο στράικερ είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και αυτή είναι η προτεραιότητα των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ