ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Λίφτινγκ με νέα χαρακτηριστικά

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κάτσε έφυγε, οι Τζανδάρης και Στάικος δεν θα συνεχίσουν στο ρόστερ και ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει παίκτες για να στελεχώσει τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ανανέωση άνω του 50% σε επίπεδο προσώπων, αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός στη μεσαία γραμμή την επόμενη σεζόν. Είναι προφανές ότι ο Γιώργος Δώνης ψάχνει χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, για να έχει πλειάδα επιλογών και μεγαλύτερη ποιότητα συγκριτικά με πέρυσι.

Ο πρώτος ο οποίος αποχώρησε ήταν ο Εργκούς Κάτσε. Η ΠΑΕ δεν μπορούσε να καλύψει τις 400.000 ευρώ ετησίως που κερδίζει ο Αλβανός αμυντικός χαφ και σε συνδυασμό με την κατώτερη των προσδοκιών παρουσία του, δεν κινήθηκαν οι διαδικασίες για την επέκταση του δανεισμού του.

Στον Πασχάλη Στάικο τονίστηκε ότι είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει χρόνο και να βελτιωθεί, αφού δεν ικανοποίησε τον Δώνη με την απόδοση του. Εσχάτως, ο Φάνης Τζανδάρης ενημερώθηκε ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο του Δώνη για τη νέα χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον Τζανδάρη σημειώθηκε διχογνωμία μεταξύ Νταμπίζα και Δώνη. Ο τεχνικός διευθυντής φέρεται να πιστεύει ότι ο Τζανδάρης έχει θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενώ ο Δώνης προτιμά έναν παίκτη με άλλα στοιχεία.

Οι προαναφερόμενες αποχωρήσεις σημαίνουν ότι ο Παναθηναϊκός καταλήγει με δύο αμυντικούς-κεντρικούς χαφ: τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη. Επίσης, υπάρχει ο Γιάννης Μπουζούκης ο οποίος παίζει ως επιτελικός χαφ και οι νεαροί που θα προωθηθούν από την ακαδημία.

Σε πρώτη φάση, ο Νταμπίζας "σκανάρει" την αγορά για έναν αμυντικό χαφ και για έναν box to box μέσο. O πρώτος στόχος για το "εξάρι" είναι ο Φάνος Κατελάρης της Ομόνοιας, ενώ εσχάτως έχει μπει στη λίστα και ο Άλεφ της Μπράγκα.

Photo credits: Eurokinisi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ