ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρεται για το δανεισμό του Άλεφ από τη Μπράγκα

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3 ενδιαφέρεται για το δανεισμό του Άλεφ, που πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΚ, από τη Μπράγκα στην οποία ανήκει. (AUDIO)

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άλεφ, που πέρυσι έπαιξε στην ΑΕΚ αλλά δεν θα συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους, και επέστρεψε στην Μπράγκα, αλλά δεν υπολογίζεται, έχει δείξει ο Παναθηναϊκός.

Αυτό μετέφερε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο Κώστας Γουλής ο οποίος σημείωσε πως ο παίκτης ήταν κοντά στο να πάει στο ΑΠΟΕΛ αλλά ακόμα η μετακίνηση του στον σύλλογο της Κύπρου δεν έχει ολοκληρωθεί. Αν και οι Κύπριοι θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του Άλεφ.

Όπως ανέφερε μάλιστα ο ρεπόρτερ του Sport24 Radio 103,3 δεν αποκλείεται αυτή η κίνηση να έχει να κάνει και με το ενδιαφέρον που είχε δείξει στο παρελθόν η Μπράγκα για τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Αλέφ την περσινή σεζόν είχε 36 συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ και δυο γκολ αλλά οι "κιτρινόμαυροι" αποφάσισαν στο τέλος να μην ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

Όπως είναι φυσιολογικό στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν αρκετά καλά τι θα μπορούσε να προσφέρει ο Βραζιλιάνος μέσος στο τριφύλλι και έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιώργος Δώνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ