ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξανά στο μικροσκόπιο η ενίσχυση

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα "σκανάρουν" τους ελεύθερους και θα αποφασίσουν για επιθετικό και για αμυντικό χαφ, βλέποντας την άσχημη αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στην αρχή της σεζόν.

Την πρώτη μεγάλη κρίση της σεζόν καλούνται να διαχειριστούν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης. Σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο τόσο νωρίς αφού η εικόνα του Παναθηναϊκού στα φιλικά του καλοκαιριού τους είχε προϊδεάσει για μία δυναμική εκκίνηση.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη για τους "πράσινους", αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν ως απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία. Όμως το πιο αρνητικό από όλα, είναι η απόδοσή τους που σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνει τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν μετά την προετοιμασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ήττα από τον ΟΦΗ (1-3), ο Νίκος Νταμπίζας, ο Κώστας Κωνστάντος και ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης έμειναν μέχρι αργά στο ΟΑΚΑ και έκαναν μία πρώτη σύσκεψη για τα αίτια των κακών εμφανίσεων. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει προβληματισμός για την αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά, ταυτόχρονα επικρατεί πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και εκφράστηκε η βεβαιότητα ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Μένει να φανεί εάν τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Superleague θα επηρεάσουν και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μέχρι πρότινος ήταν βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα έπαιρνε έναν επιθετικό περιοχής και αν το επέτρεπε το μπάτζετ, θα κινούταν και για έναν αμυντικό χαφ. Προφανώς αυτό που συνέβη με την αποβολή του Δημήτρη Κουρμπέλη και με τη μέτρια απόδοση του Ζοάο Νούνες, δημιουργεί σκέψεις στον Νταμπίζα και στον Δώνη.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Τριφυλλιού θα συζητήσουν εκτενώς σήμερα (1/9) και θα αποφασίσουν αν πρέπει να τροποποιήσουν τον προγραμματισμό τους. Μετά το κλείσιμο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Νταμπίζα και του Δώνη. Ευκαιρίες υπάρχουν, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση πέραν πάσης αμφιβολίας όμως λόγου του οικονομικού η κατάσταση είναι σύνθετη.

Από την άλλη, οι δυσλειτουργίες που παρουσιάζει το σύνολο του Γιώργου Δώνη δεν πρόκειται να επιλυθούν μόνο με μεταγραφές. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν μία διαφορετική ομάδα στο παιχνίδι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Διότι πλέον τα περιθώρια στενεύουν, παρότι ο Σεπτέμβριος μόλις άρχισε.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δώνης: "Ζητώ συγγνώμη, η ευθύνη βαραίνει εμένα"
Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός: Ξέσπασε σε κλάματα ο Χρήστος Δώνης
Ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχω δει
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ