ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κάνει εξετάσεις ο Μακέντα που θέλει να παίξει με Ξάνθη

Παναθηναϊκός: Κάνει εξετάσεις ο Μακέντα που θέλει να παίξει με Ξάνθη

Σε μαγνητική για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση του θα υποβληθεί ο Φεντερίκο Μακέντα ο οποίος θέλει να αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Φεντερικό Μακέντα βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη για να δει από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του για να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο, αυτό ήρθε, και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το ματς με την Ξάνθη.

Ένα παιχνίδι από το οποίο ο Ιταλός στράικερ δεν θέλει να λείψει παρά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την αρχική διάγνωση που τον ήθελε να μένει δυο-τρεις εβδομάδες εκτός.

Ο Μακέντα που είδε την αποθεραπεία του να πηγαίνει αρκετά καλά την περασμένη εβδομάδα θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις και συγκεκριμένα σε μαγνητική ώστε να δει κατά πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση του και αν του δίνει πιθανότητες ώστε να τεθεί στη διάθεση του Δώνη.

Ο ίδιος δεν θέλει να λείψει από το παιχνίδι, έχει μιλήσει με το ιατρικό τιμ που έχουν διαπιστώσει την εμφανή βελτίωση του τραυματισμού του αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την εξέταση και τα αποτελέσματα που θα πάρουν στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ